Soramam derken, artık soramam demek istedim çünkü baya zaman geçti, eğer tekrar sorarsam; demek ki aklı orda diye tuhaf bakar bana.Soramam demişsin ama başta sormuşsun zaten. Hem takibiyle değil hal hareketleriyle belli eder unutamadığını. Bence takılacak bir durum değil. Ama eğer katlanamayacak derecedeysen kendini yemek yerine ilişkini bitir.
Biz de onu düşünüyoruz, kız cevap olarak " silmek çoçukça" dedi. ilişki başlamadan önce eklemiş heryerden ve şimdiye kadar ekli kalmış.Aldatan insanı ne diye hala takip eder? Abinizin bu konuda tartışma çıkarmaması ilginç. Ben olsam çoktan isi ayrılma noktasına getirmistim
Biz de onu düşünüyoruz, kız cevap olarak " silmek çoçukça" dedi. ilişki başlamadan önce eklemiş heryerden ve şimdiye kadar ekli kalmış.
Soramam derken, artık soramam demek istedim çünkü baya zaman geçti, eğer tekrar sorarsam; demek ki aklı orda diye tuhaf bakar bana.
Unutamayan kız nasıl olur, bildiklerini paylaşır misin ?Soramam demişsin ama başta sormuşsun zaten. Hem takibiyle değil hal hareketleriyle belli eder unutamadığını. Bence takılacak bir durum değil. Ama eğer katlanamayacak derecedeysen kendini yemek yerine ilişkini bitir.
Unutamayan kız nasıl bir tutum sergiler söyler misiniz ?Belki bir anlam ifade etmiyordur onu takip etmek ama
Can sıkan tarafı sizin rahatsız olduğunuzu bildiği halde takipten çıkmaması
Belki de üstünlük kurmak istiyor
Yani ileride önlem almak için sizin her istediğinizi yapmıyor
Şüphe adamı yer bitirir
Hal ve hareketlerinden anlayabilir amacının ne olduğu diye düşünüyorum
Bunu bir erkek yapsa burda çoğu hanım uzaklaş der o kişiden
Bakalım şimdi ne yorumlar gelecek
Soramam derken, artık soramam demek istedim çünkü baya zaman geçti, eğer tekrar sorarsam; demek ki aklı orda diye tuhaf bakar bana.
İlgisiz olurUnutamayan kız nasıl bir tutum sergiler söyler misiniz ?
adını bilmiyorum, söylemesini için zorladım ama inat etti söylemedisen takip etmiyormusun sevgilini onun kimi takip ettiğini görebilirsin.
adını bilmiyorum, söylemesini için zorladım ama inat etti söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?