Cevabınız için çok teşekkür ederim. Şimdi unutmayan kız olan kısmından başlayıp bana olan tavrini söylemek istiyorum, kizin tavri; bana karşi biraz sinirli çabuk sinirleniyor, kendisinin sinirli biri olduğunu söylüyor. ve daha önce sinemaya gitmeyi teklif etmiştim kaç ay önce, bana iş yerinde sunum hazirlamasi gerektiğini ve bu hafta boş olmadığını söyledi, hafta sonu gidelim demiştim ama arkadaşlarina söz verdiğini söyledi(ki öyle oldu Instagram'a foto atti ordan biliyorum), o zaman 2 hafta sonra gidelim diyorum bu sefer de ne izliycez ki diye sordu, bende izleriz birseyler dedim, bakariz ama söz veremem dedi. 3 gün geçtikten sonra baktim istekli değil aslinda benim de tahammülüm kalmadi gittim konuştum, haftaya benimle sinemaya gidelim dedim, o da hani 2 hafta sonraydi dedi, ben de haftaya istiyorum öyle istiyorum dedim. Sonra kiz da "aslinda pek istemiyorum çünkü sinema izlemeyi pek sevmiyorum dedi". Bende peki sen bilirsin dedim ve olay öylece kapandi. Genelde bir yere gittiğimiz olmuyor, iş yerimiz aynı olduğu için çıkışta beraber gidiyoruz yemeği beraber yiyoruz bazen. Ama benimleyken mutlu olduğunu biliyorum, yüzü gülüyor diycem de o da utangaç olduğu için hoşuna gittiği için gülüyordur muhtemelen.
Ve bugüne kadar benim ne doğum günümü sordu nede hangi burç olduğumu sordu, sadece yaşımı sordu o kadar. Mesaji da ben atiyorum, çünkü huyu öyle kendi arakdaşına da işi düşmediği sürece mesaj atmiyor.ama ben mesaj atinca gördüğü zaman cevap veriyor, bazen 3-4dk bazen 10dk falan. Pek soru soran birisi değil, hele benim hayatimla ilgili birsey sormadi, ne ailem nede çevrem ile ilgili.
Heh, bakın yazdığınız herşey aslında sevmeyen kişiyi tanımımı doğruladı gibi görünüyor. Sizin yanınızda gülmesi size aşık olduğunu, sizi sevdiğini ıspatlamaz. Arkadaşınızla da güzel vakit geçirip bol kahkahalı bir sohbet yapabilirsiniz
Sizin sevginiz ona kendini sadece değerli hissettirdiği için de gülümsüyor olabilir.
Bunlar diğer söylediklerinizin yanında pek bir şey ifade etmiyor.
Mesaj kısmına gelirsek, biraz görgüsü olan bir insan zaten mesajınızı cevapsız bırakmaz, bir arkadaşınıza attığınız mesaja da cevap alabiliyorsunuz. Bu da sevgiyi gösteren bir şey değil, saygıyı ifade eder ancak.
He bir de şöyle birşey var, onu da yapmazsa zaten sizi kaybedeceğini biliyor bu da şu durumda onun işine gelmez.
Ayrıca sözde kişilik olarak bu kadar ketum görünen bir insanın, ilişki sınırları konusunda da aynı tavrı göstermesi beklenir.
Uzun lafın kısası, ben sizi yarabandı olarak hayatına aldığını düşünüyorum şu anlattıklarınızdan sonra.
Bakın siz seviyorsunuz ve onun hayatının her alanıyla ilgileniyorsunuz, geçmişini merak ediyorsunuz, kişiliği hakkında az çok fikir sahibi olmuşsunuz/olmaya çalışıyorsunuz. Hayatınızda yer vereceğiniz insanı tanımanız, onunla bir paylaşım içerisine girmeniz gerekiyor çünkü. Ama o sizi tanımaya dahi çalışmamış. Bence bu ilişkiden kendinizi kurtarmalısınız.
Size tavsiyem
Eski sevgilini unutmadığını ve beni sevmediğini düşünüyorum açıklamasıyla ayrılmayın bence. Bu aranızdaki ilişkinin sadece onun avuçlarında olduğunu gösterir ve sizi kolayca manipüle etmesine sebep olur. Siz bu ilişkiyi bitiriyorsunuz çünkü kendinizi seviyor ve daha iyi bir ilişkiye layık görüyorsunuz. Bunu kendiniz için yapıyorsunuz yani. Gayet insani bir diyalog içerisinde, kendinize güvenen bir tavırla, artık bu ilişkiyi yürütemeyeceğinizi, ilişki sürecinde güzel vakit geçirdiğinizi fakat umduğunuz şekilde olmadığını belirtip ayrılmak istediğinizi dile getirin. Detay verip hazıra kondurmayın, biraz da karşı taraf kendini sorgulamalı artık.