Flört etmemizin sebebi de birbirimize yüz yüze duygularımızı söyledik, ben sevdiğimi söyledim ama kız hoşlandığını söyledi, yani flört ederken duygularımız vardı ve biliyorduk. Ama önemli olan ve kafama takılan bir soruyuda size sormak istiyorum, herkese aynı şeyi soruyorum şu an.siz bu yazdıklarınızda gerçekten ciddi misiniz? ne demek tokatı hak etmişti! kibar olursan tepene çıkar falan,nasıl bir düşünce tarzıdır bu.medeniyetten anlamadığınız çok belli kusura bakmayın.
konu sahibi lütfen dolduruşa gelmeyin. takipten çıkarmamış olması gurursuz olduğu anlamına gelmiyor. ya da onda aklı olduğu. gerçekten bu hareketi yapınca çocukça duracağını ve onu önemsemiş gibi görüneceğini düşünmüş olabilir. ve siz bu konuyu onunla konuştuğunuzda daha flört aşamasındaymışsınız tabii ki lafınızla hareket etmeyecek.daha sizi sevip sevmediği bile belli değil o sırada. bence şu an içten bi'şekilde düşüncelerinizi onunla paylaşın. endişelerinizi ve hislerinizi. kızın görünürde hiçbir suçu yokken terk etmez acımasızlık olur.ayrıca ben de bazı eski sevgililerimi takipten çıkarmıyorum,telefon numaraları da duruyor. seviyor muyum şimdi hepsini? ya da gurursuz muyum?
kaldı ki sevgiliniz dürüstmüş gerçekten,size en başından beri hiç söylemeyip gizli gizli stalklayabilirdi. öyle iş çeviren de çok emin olun. adını söylememiş zaten sizinle paylaşmasaydı haberiniz bile olmayacaktı.ben sevgilinizi bir kadın olarak samimi buldum.
Şimdi söyleyeceklerimden yola çıkarak sizce hala eski sevgilisini seviyor mu söyleyebilir misin ?
Flört etmeden önce benim yakın arkadaşım var, kızlarla otururken eski sevgili konusunu benim arkadaşım bilerek açtı bu sevdiğim kızı dürtmek için, ve herkes söyledikten sonra sıra sevdiğim kıza geldi. Sevdiğim kız da;"kazık yedim, beni başkası için terk etti ve benle ayrıldı, bitti" demiş, sonra benim arkadaşım da;"hala seviyor musun peki" diye sorduğun da, sevdiğim kız da;"hayır güvenemiyorum" demiş. Şimdi bu"güvenemiyorum" demesinin sebebi, "seviyorum ama kazık yediğim için bir daha olmaz" anlamına geliyor dimi ? Gerçekten sevmeseydi "umrumda değil ya artık sevmiyorum" derdi bence. Ama kız"güvenemiyorum" dedi, sizce de hala sevdiği için ama erkeğin yanlışı yüzünden bir daha istemediğini mi söylüyor ?