Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İLK YORUM BENDEN GELSİN CANIM ÇEYİZLERİN ÇOK GÜZEL KÜÇÜK EV ALETLERİNİ BİTİRMİŞSİN EKSİKLERİNİ YENİ YENİ UMUTLARLA HEYECANLA ALMAN DİLEĞİYLE GÜLE GÜLE KULLAN ÇEYİZCİKLERİNİ İNŞ.
Çeyizlerin güzelmiş allah güle güle kullanmayı nasip etsin inş. Yalnız bişey sorucam bende küçük ev aletlerini senin aldığından düşünyorum ama çok parmak izi bırakıyomuş doğrumuu
Çeyizlerin güzelmiş allah güle güle kullanmayı nasip etsin inş. Yalnız bişey sorucam bende küçük ev aletlerini senin aldığından düşünyorum ama çok parmak izi bırakıyomuş doğrumuu
Yok canım griler inox yani dışı çelik parmak izi yok o yüzden ve çok sağlıklılar.Görünümüde çok şık oluyor.Beyaz eşyalarımı gri alacağım için uyumlu olsun istedim.
Yok canım griler inox yani dışı çelik parmak izi yok o yüzden ve çok sağlıklılar.Görünümüde çok şık oluyor.Beyaz eşyalarımı gri alacağım için uyumlu olsun istedim.