- 4 Ocak 2014
- 67
- 0
- 34
canım o kemerliyi sordum boyu nasıl? almayı düşünüyorum da
Almayıııııııınnnnn
boyu kalçayı çok kapatmaz tunik gibi değil yani ama pantolon üzerinde kısa da kalmaz.
o yarım hırka da güzelmiş aslında
nilaycım senin topigide resmen pazar yerine çevirdik kusura bakma yaayagımız ugurlu gelsin inşallah bol bol satışlaarr
benim artık o
tamam canım onuda eklermisin... ikisini alacağım sen ptt den hesap açtırana kadar bekleyecekmiyiz ne yapalım :26:
canım yeni bişiler eklicekmisin acaba onları bakıp öyle netleştireyim ben başka bişi seçemedim ya pek eksiğim yok o yüzden :26:
tamam kırmızı çanta ve o leoparlı siyahlı kemerli:) tisört dimi istediklerin.yarın gidip hesap açtırırım. 1 tl kimden kesiyolar parayı hesaba yatırandan mı:S
evet canım ikisi evet yatırandan kesiyorlar :26:
sen o işi halledince haber ver bize adres vereyim canım sana
tamam haber veririm yarın halletmeye çalışrım
kızlar herkes şimdiden adını soyadını hangi ptt ye gideceğini ve istediği ürünleri yazsında özelden msj atabilenler.karışmasın
canım yeni bişiler eklicekmisin acaba onları bakıp öyle netleştireyim ben başka bişi seçemedim ya pek eksiğim yok o yüzden :26:
istanbuldayım da .sen ptt den mi alıyosun ücreti hesap açtırıp benim hesabım yokdatakasta düşünebilirim 20 liraya almıştım kazağı kullanmadığım için elimden çıksın diye ucuza veriorum
hesabım yok pttde bende istanbuldayım bir kaç foto çeker yollarım sana bedenı hala sölemedin yanlız
s-m bedene uyar kazak.benimde bedenim 36-38 arası
aynı bedenız ben yarın sana bir kaç foto yollarım istanbulun neresi ben arnavutköy
almayacaksan söyle ona göre vereyim siparişi yaaa
imza : pusuya yatan esmer
güle güle giy güzellikkkkakbaba gibi bekleme şekerim özelden yazdım bilee
s-m bedene uyar kazak.benimde bedenim 36-38 arası
aynı bedenız ben yarın sana bir kaç foto yollarım istanbulun neresi ben arnavutköy
ben kartaldayım canım
ben kartaldayım canım
hımm uzak mış olmadı nese canım sana hayırlı satışlar