Yeni Ayakkabılar Geldi Ve Kalan Ürünler/satılmıştır.

ya canım son soru soracağım o leoparlı badi bedeni sarıyor değilmi? kemerli olan

Son düzenleme:
benim blz satılcak diye çok korktuum:)) cnm dorothy kesin yanınada bakıcam birazdan ok..

ptt hesabım var cnm bnm sorunsuz satıcıyım ben içini, ferah tut zorluk çıkarmam ben kimseye :)
beğenmesi zor olan kuzum geriis kolay iş ama bişiler bulucam senden inşallah olmazsa ptt hesabıyla ödemeli yaparız canımmm ...snn ürünler bana kalmamış 36 38 bdnim ben canım ayağımda 37 :)
:KK16:
bu arada sayfan çok yoğun takiptesin maşallah bol kazançlar dilerim canım..

ptt hesabım var cnm bnm sorunsuz satıcıyım ben içini, ferah tut zorluk çıkarmam ben kimseye :)
beğenmesi zor olan kuzum geriis kolay iş ama bişiler bulucam senden inşallah olmazsa ptt hesabıyla ödemeli yaparız canımmm ...snn ürünler bana kalmamış 36 38 bdnim ben canım ayağımda 37 :)
:KK16:
bu arada sayfan çok yoğun takiptesin maşallah bol kazançlar dilerim canım..

ben daha yeni girdim bu işe evlencemde çok dolu dolaplar 1 kamyon eşyayla gitmiyim o yüzden satışa çıkardım kullanmadıklarımı ve hiç giymediklerimi. şimdi ben ptt ye hesap açtıcamda ücret yattığında direkt alıyosun bi kesinti olmuyo dimi gönderene.alıcıya 1 tl oluyomuş galiba.ptt ye 2 adet nüfus cüz.fotokopsyle gidip 5 tl karşılığında hesap açıyolar sanırım öleymş .yani ya da nasıl bir yol izlemeliyim

ben daha yeni girdim bu işe evlencemde çok dolu dolaplar 1 kamyon eşyayla gitmiyim o yüzden satışa çıkardım kullanmadıklarımı ve hiç giymediklerimi. şimdi ben ptt ye hesap açtıcamda ücret yattığında direkt alıyosun bi kesinti olmuyo dimi gönderene.alıcıya 1 tl oluyomuş galiba.ptt ye 2 adet nüfus cüz.fotokopsyle gidip 5 tl karşılığında hesap açıyolar sanırım öleymş .yani ya da nasıl bir yol izlemeliyim

bu arada yarın ayakkabı eklicem bende 37 giyiyroum:))

bunları beğendim en boy vs hangileri olur sen beni yonlendir cnm

Eklentiler

• $Resim 039.jpg
    $Resim 039.jpg
    5,1 KB · Görüntüleme: 59
  • $Resim 089.jpg
    $Resim 089.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 63
bu arada yarın ayakkabı eklicem bende 37 giyiyroum:))
evet cnm aynen ömyle kolay iş çok yoğun değilse hemen açılır hesabın ama kart 15 20 gün içinde anca geliyor parayı çekmen uzun sürer yani ama satış yaptığıında ptt hesap no ya yatıyor paraların cepten onaylı olursan cep no ile de çekebilirsin ama o da çalışan memurun ilgilenmesine bağlı başı kalabalıksa daha sonra diyor.bu arada hesap merkez ptt lerden açılıyor canım şubelerden değil.ben seni takipteyim.diğer beğendiğin dantelliyi ayırayım mı sana ayakkabılara bakıcam.takip ediliyorsun :KK66:

40 42 giyiyorum cnm dorothy olur gibi ama ondan geniş olsa daha iyi olur...başka ekleyecek şeylerin varsa beklerim cnm.

X