ewet elbise 38 beden ama 36 ya da olur benim boyu 165 diz üstü oluyor
ewet elbise 38 beden ama 36 ya da olur benim boyu 165 diz üstü oluyor
benim boyum 1.70 çokmu kısa olur acaba :26: detaylı foto görmem mümkün mü ürünlerinizin fotoları pek belli olmuyor açıkçası neyin ne oldugunu anlamak çok zor.. satış açısından zor olur belki sizin için söylüyorum :26:
etek boyu kısa olmaz fotoğraf makinesi bozuldu sanırım bulanık çekiyo.
yok bulanık olmasından çok, tam çekmemişsiniz kıyafetleri boyu detayı deseni falan pek belli olmuyor :26: hiçmi çekemezsin peki foto tam görmek istiyorum da o elbiseyi kamuflaj hastayım kaçırmak istemiyorumama içime sinsin istiyorum net görerek ?
sen bana mailini gönder ben detaylı çekip atıyım sana en yakın zamanda.
mailini özelden at canım atıyım resmi
attım gelmedi miii ? :26:
geldi canım..ürünlerin yakın fotosunu isteyen arkadaşlar daha yakından çekip mailinize atabilirim
tamam canım bekliyorum görüşmek üzere hayırlı satışlar
naber şekerim
kuzu o elbiseyi almazsan bana yönlendirirmisin...
tamam canım atsın arkadaş fotoları almıcak olursam haberleşiriz
tamam canım benim, fotonu koymuşsun gerçi yüzün belli değildi ama fiziğin on numara çok kıskandım
ayyy kuzum çok teşekkür ederiiim o senin güzelliğindiiiirr eminiiimyakında yüzümün görünen fotosunuda atıcam sana özel
selam kızlar alıpta giyemediğim çoğu sıfır olan ürünlerimi satıyorum bazılar 1-2 defa giyilmiştir en fazla.
fiyatlar 5-10-15 civarı çok pahalı birşey yok bedenler 36-38-40 a göre .beğendiklerinizi sorun indirimde yaparım maksat ihtiyacı olanın işi görülsün.
kırmızı çantanın boyu ne acaba :26:
bunun http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=928823&d=1389462883
Mavi kazak satıldımı kaç beden almak istiyorum
küçük bir çanta değil yandan askısıda var orta boylarda içi geniştir.hiç kullanmadım
bana ayırırmısınız onu, arkadaşım o elbiseye baksın haber versin, birşeyler daha bakıp adresi veririm size...