evet cnm aynen ömyle kolay iş çok yoğun değilse hemen açılır hesabın ama kart 15 20 gün içinde anca geliyor parayı çekmen uzun sürer yani ama satış yaptığıında ptt hesap no ya yatıyor paraların cepten onaylı olursan cep no ile de çekebilirsin ama o da çalışan memurun ilgilenmesine bağlı başı kalabalıksa daha sonra diyor.bu arada hesap merkez ptt lerden açılıyor canım şubelerden değil.ben seni takipteyim.diğer beğendiğin dantelliyi ayırayım mı sana ayakkabılara bakıcam.takip ediliyorsun
40 42 giyiyorum cnm dorothy olur gibi ama ondan geniş olsa daha iyi olur...başka ekleyecek şeylerin varsa beklerim cnm.
tamam canım ayrıldı diye yazıyorum...
tmm yeni bişeyler ekleyeceksen bekliyim..bide ben kapıda ödeme isterim ptt hesabı açtıracaksın galiba beklemedeyim:)))
kızlar ben çıkıyorm ii geceler.
şifon elbise eklemşsin cnm markası ne?? hafif abiye gibi dururmuki?
onuda yazıyımda aklıma karar veremiyorum bluzun yanına ne alsam:)
o şifon elbise çok güzel ilk isteyene satıcam .her bedene uyumlu .hamile bayanlar içinde çok ideall özellikle.
tmm yeni bişeyler ekleyeceksen bekliyim..bide ben kapıda ödeme isterim ptt hesabı açtıracaksın galiba beklemedeyim:)))
canım elbise dorothy ve 2 tane daha bluz var beğendiğin düşünürsen 4 ünü 25 tl yaparım 4sü hediyem olur
dört tane çok olur cnm ya 2 yada 3 parça alıcam suyunu çıkardım alışverişin bu ara:)) güya dolap boşalttım iki katı doldu:))
heber vericem az sonra..
elbise 15. 2şer bluz 5 er liraz.25 ama 20 olur.
elbise de dahil 4 ürün 20 tl olur sana canım her biri 5tl ye gelmiş oluyo
tamam canım elbise ve 2 bluz 15 tl olsun dediğin gibi.
elbiseyi biraz giymiştim ama artık çok bol şuan 36 bedenim.şifon elbise olduğu için hassas bi elbise.elbisede 5 tl ye gelmiş oldu.iyi günlerde kullan.
http://www.kadinlarkulubu.com/bit-pazari/682409-yeni-urunler.html bu dimi istediğin.karışıklık olmasında