Yeni Ayakkabılar Geldi Ve Kalan Ürünler/satılmıştır.

canııım çok teşekkürler foto için alıyorum onu, başka ürünlerine de bakcam netleştirip haber vericem sana

esmer şekerim canım benim kusura bakma kamuflaj olunca dayanamıyorum

canııım çok teşekkürler foto için alıyorum onu, başka ürünlerine de bakcam netleştirip haber vericem sana

esmer şekerim canım benim kusura bakma kamuflaj olunca dayanamıyorum

tamam canım ayırdım far seti var çok uygun fiyatı kalp şeklinde tavsiye ederim

5 lira fiyatı yanında kamuflaj desenli elbise var onun yanındaki xside markalı kazaksa eğer.

evet işte o ödeme nasıl yapılıyo kargo ne kadar tutuyo bilgilendirirseniz bide hangi beden özelden msj yazamıyorum o yüzden buran yazıyorum canım kusura bakma

evet işte o ödeme nasıl yapılıyo kargo ne kadar tutuyo bilgilendirirseniz bide hangi beden özelden msj yazamıyorum o yüzden buran yazıyorum canım kusura bakma

ptt ile kargoyu gönderiyorum.bugün bi arkadaş gönderdim 2 üründü 4.5 tl tuttu. ödemeyi de yapıkredi bankasına ait kartımın hesap numarasını veriyorum atmden gidip yatırabiliyosunuz

ptt ile kargoyu gönderiyorum.bugün bi arkadaş gönderdim 2 üründü 4.5 tl tuttu. ödemeyi de yapıkredi bankasına ait kartımın hesap numarasını veriyorum atmden gidip yatırabiliyosunuz

hım o zaman tek ürün alınca pahalıya geliyo 5 lira ya 5 lira hesap işletim ücteri kesiyolar etti 10 5 lirada kargo desek 15 e geliyo nese canım sıfırları da indirimde o fiyata geliyo kusura bakma sen ayırma bana onu başka ürünlerde eklersen begenrsem o zaman tekrar seni takipteyim

bu arada nerde oturuyosun elden alma imkanım olabilir mi

canım yapıkredi de kesinti oluyomu eger kesintili bi işlemle yollıcaksak ücretini gerçekten sıkıntı bu kesintisiz bi yer bulamazmısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…