- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
- Konu Sahibi bombshells
-
Hayırlısı olsun ama umudum yok benim.Durumumuz aynı,sadece kabızlık değil,ishal durumundayım ve 3 ağustostn önce test yapmıycam..
Umutsuz olmak yooooookkkkHayırlısı olsun ama umudum yok benim.
Ay hadi inşallah diyeliim o zamanAy tam ihtiyacı olan topik.
Kızlar inşallah çift çizgiyi görür,sağlıkla bebek getiririz dünyaya.
Bende birkaç gündür adet belirtilerimi yaşıyorum.
Öncesinde kabızlık olur, kanamam gelince geçerdi.
Bat’ım bugünmüş, şimdi takvimden baktım.
Dün akşamüzeri çok açık pembe lekelenmem oldu.
Gece de aşırı şişkinliğim ve bel ağrım vardı hatta ha geldi ha gelecek dedim.
Bir de dün çok sıvı tüketmemiş olmama rağmen epey idrara çıktım anormal derecede.
Bu saat oldu hala kanamam yok, belirtimde yok. Takvimden kontrol ettim hep 23. günde gelmiş.
Bi “acaba?” Olmadım değil.
Ay hadi inşallah diyeliim o zaman
Tutunma kanamasına açık pembe diyorlar, odur umarım
Kızlar yumurtlarken göğüs ağrısı olur mu ya
Teşekkürler canım valla benim akıntımda çoğaldı ama bence yumurtlamadan kaynaklı çok erken çünkü belirti için bat 15 ağustos beklemek çok zorBende hiç olmuyor canım.
Ve olursa beklemediğim bi gebelik çünkü kasım gibi bebiş yapmaya karar vermiştik tabi Allahın işi belli olmazBende hiç olmuyor canım.
Kusura bakma ben kaçırmışım soruyuKimse bana cevap vermiyor aranızdan ayrılıyorum o yüzden
Teşekkürler canım valla benim akıntımda çoğaldı ama bence yumurtlamadan kaynaklı çok erken çünkü belirti için bat 15 ağustos beklemek çok zor
Eğer 29-30 günlük bir döngüye sahipsen ve bat 15 se bu ara yumutlama dönemin zaten..Teşekkürler canım valla benim akıntımda çoğaldı ama bence yumurtlamadan kaynaklı çok erken çünkü belirti için bat 15 ağustos beklemek çok zor
Evet daha erkenmiş.. Akıntı da yumurtlamadan kaynaklı olabilir tabii.
Erken gebelik testleri var, ben ilk gebeliğimde yapmıştım 1 hafta önce pozitif çıkmıştı ama kimyasaldı :/
Benim 3-4 gün var adete ama test yapasım hiç yok..durduk yere moralim bozuluyor
Ben ilkinde çok emindim.
Mide bulantım, koku hassasiyetim vardı.
Eşim inansın diye yapmıştım hatta, ben zaten biliyordum.
Şimdi ben de çekiniyorum valla, yoksa koşarak almıştım test.
Aynen bende öyle düşünüyorum bakalımEğer 29-30 günlük bir döngüye sahipsen ve bat 15 se bu ara yumutlama dönemin zaten..
O zaman sana kolay gelsinAynen bende öyle düşünüyorum bakalım
SağooolO zaman sana kolay gelsin
Evet öyle düşünüyorum bende..Kasıma kadar beklemem gerek, ilaç kullanıyorumdaEvet daha erkenmiş.. Akıntı da yumurtlamadan kaynaklı olabilir tabii.
Erken gebelik testleri var, ben ilk gebeliğimde yapmıştım 1 hafta önce pozitif çıkmıştı ama kimyasaldı :/
İnşallah kızlar ama bir de adet belirtisi geldi alımda sivilce çıkmış..Perşembe sabahı predictor yapcam hazır olunAynen bencede baya belirti var.
Göğüs olsun, wc olsun.. hayırlısı valla ağustosun ilk talihlisisindir umarım
Gerçi benimde aynı tarih ama bedenim nuh diiyor peygamber demiyor. O kadar normal ki herşeyiitık yok, hiçbir gariplik yok çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?