• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık yeni ay yeni beklentiler ve belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese Merhaba..benimde adet tarihim 8 ağustos ama adetime 12 13 kala kasıklarımda gögüslerimde ağrı olmaya başladı hatta bu gece kasıklarım o kadar ağrıdı ki heralda erken hasta olacam dedim gögüslerim de iyi ağrıyor..ama onun dışındı mide bulantısı ve bel ağrısı yok umarım belirtiler doğru çıkar da hamileyimdir...
Merhaba,
Şunu söylemek istiyorum testim pozitif çıktı ama şu an gerçekten hasta olacak gibi hissediyorum kendimi.
yani önceden de duyuyordum. testi yapmadan kaç kere durup hasta oluyorum bu hastalık ağrısı dedim ve hala diyorum..

Merhaba,
Şunu söylemek istiyorum testim pozitif çıktı ama şu an gerçekten hasta olacak gibi hissediyorum kendimi.
yani önceden de duyuyordum. testi yapmadan kaç kere durup hasta oluyorum bu hastalık ağrısı dedim ve hala diyorum..
İNŞALLAH BENİMDE ÖYLE OLUR VE hamileyimdir sizde aynı şekilde :)

Merhaba,
Cnm hamilelik beirteri ile adet belirtileri cok benziyor dua et.Testi yarin tekrala daha koyuysa sagliklidir :dua:

Cnm hamilelik beirteri ile adet belirtileri cok benziyor dua et.Testi yarin tekrala daha koyuysa sagliklidir :dua:
Ediyorum canım,hepimiz için.. yolladığım fotoğrafı 3 dk içinde çektim.Sonraya doğru biraz daha koyulaşmıştı aslında.
Fakat dediğim gibi insan pozitifi görse bile uzun bir zamandan sonra inanamıyor.

Ediyorum canım,hepimiz için.. yolladığım fotoğrafı 3 dk içinde çektim.Sonraya doğru biraz daha koyulaşmıştı aslında.
Fakat dediğim gibi insan pozitifi görse bile uzun bir zamandan sonra inanamıyor.
Cnm Rabbim hepimiz icin en hayirlisini versin.Test yaparsan bizede haber ver.

Benim bugün göğüslerde ağrı başladı ama bat 5 Ağustos olduğu için, adet öncesi ağrı diye düşünüyorum. Onun dışında bir belirti yok, ne kasık ağrısı ne de başka bir belirti. Galiba bu ayda benden ümit yok:KK12::KK12:

İstediğim için mi yoksa gerçekten olduğu için mi silik bir şey görüyorum orada kızlaaaarrrr???

Eklentiler

• 42BD9FBE-9A5F-4BDF-8758-094329A69656.jpeg
    42BD9FBE-9A5F-4BDF-8758-094329A69656.jpeg
    75,1 KB · Görüntüleme: 67
Yaaaaaa kan beynime çıktı..çok heyecanlıyım...ışıkta değil ama loş odamda daha net çıkıyor.evet bekledim :) inşallah yanıltıcı değildir.hala gözlerimin oyunu gibiiiiiiiii:)
Yarin tekrarla cnm testi daha koyu cikar insallah

Erken bel ve kasık ağrısı dışında hiç birşey hissetmiyorum aslında...ben de sürekli günleri doldurarak ancak bugünü bekleyebildim.kahvaltı eder etmez kızımı alıp çıktım gün dolsun diye:)
Ben de ne kasık ne bel ağısı... boşu boşuna test alıp yapmayayım....

Back