• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık yeni ay yeni beklentiler ve belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bat 10 agustos 😊 senin yumurtlama ne zaman oldu canım
Yumurtlama 17 temmuzdu ,beklenen adetim 1-2 ağustos ..
Ne göğüs belirtim oldu, ne mide bulantısı, ne de başka bir şey.
Belirti niyetine söyleyebileceğim tek şey kasıklarıma giren batmalar bu kadar. Onada üşüttüm demiştim. O yüzden inanamıyorum zaten 🤔

Eğer hamile isen 5.5 daki ilk idrarla da yapsan çıkar
O saate hamilelik falan umrumda olmuyor ki sadece dünyadaki tek önemli şey uyku gibi geliyor😂bide 5.5 da hamile olduğumu öğrensem ne yapacağım diyorum vazgeçiyorum😂ya ne bileyim kızlar ben aslında hala her iki sonuca da eşit mesafede gibiyim ama yaşım 32 daha erteleme şansım yok bir de uzun süre olmazsa diye korkuyorum ertelemek istemiyorum. Ama çocuksuz hayatımı da seviyorum hala..ne bileyim..

Yumurtlama 17 temmuzdu ,beklenen adetim 1-2 ağustos ..
Ne göğüs belirtim oldu, ne mide bulantısı, ne de başka bir şey.
Belirti niyetine söyleyebileceğim tek şey kasıklarıma giren batmalar bu kadar. Onada üşüttüm demiştim. O yüzden inanamıyorum zaten 🤔
Gözün aydın canım kesinlikle hamilesin %99 doğru sonuç veriyor o testin üstünde bende de 3 adet var ama daha yapmadim..bence bir an önce kan testi yaptır ve kesinleştir.

Yok canım yaptırmadım o yüzden hala tedirginim açıkçası.
randevu almıştım 3 ağustosa ama iptal etmek zorunda kalabilirim. O güne önemli bir şeyler çıktı ve kimseye ben o gün kan vericem diyemiyorum.. :/
Aslında kimseye söylemeden özel hastanede ya da sağlık ocağında yaptırsan ? Inan senin kadar heyecanli ve merak içersindeyim 🙏😊

Aslında kimseye söylemeden özel hastanede ya da sağlık ocağında yaptırsan ? Inan senin kadar heyecanli ve merak içersindeyim 🙏😊
Bugün bir test daha alıp denemek istiyorum ,hala acaba test yanıltır mı diye şüphem var çünkü :)
sonrasında gidicem illaki bana da birinin evet pozitif demesine ihtiyacım var..Şu an kendi kendime takılıyor gibiyim çünkü..

Kızlar, benimde bugün ya da yarın adet olmam gerekiyor. Sabah predictor early ile test yaptım, gebelik yok. Belirtilerimden dolayı baya şüphelenmiştim oysa ki. Ama önemli değil hayırlısı olsun. Hep dua ediyorum sağlıklı ve hayırlı ne zaman olursa, o zaman nasip etsin rabbim.

Bugün bir test daha alıp denemek istiyorum ,hala acaba test yanıltır mı diye şüphem var çünkü :)
sonrasında gidicem illaki bana da birinin evet pozitif demesine ihtiyacım var..Şu an kendi kendime takılıyor gibiyim çünkü..
İçin rahat edecekse bencede yap bende olsam eminim 2 3 tane yapardım 😊

Kızlar, benimde bugün ya da yarın adet olmam gerekiyor. Sabah predictor early ile test yaptım, gebelik yok. Belirtilerimden dolayı baya şüphelenmiştim oysa ki. Ama önemli değil hayırlısı olsun. Hep dua ediyorum sağlıklı ve hayırlı ne zaman olursa, o zaman nasip etsin rabbim.
Benim de bugün adet günüm.Dün sabah yaptigim test negatif cikti pek umudum yok ama midem bulaniyor hayirlisi bakalim hepimiz icin:dua:

Herkese Merhaba..benimde adet tarihim 8 ağustos ama adetime 12 13 kala kasıklarımda gögüslerimde ağrı olmaya başladı hatta bu gece kasıklarım o kadar ağrıdı ki heralda erken hasta olacam dedim gögüslerim de iyi ağrıyor..ama onun dışındı mide bulantısı ve bel ağrısı yok umarım belirtiler doğru çıkar da hamileyimdir...

Back