• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık yeni ay yeni beklentiler ve belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben dayanamayıp test yaptım demin ..ne dicem ne yazıcam bilemiyorum şu an ama hata payı çok mu bu testin?

Eklentiler

• 9A80178E-902B-49CE-BF09-A1668B2DC1E8.jpeg
    9A80178E-902B-49CE-BF09-A1668B2DC1E8.jpeg
    73,3 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar ben dayanamayıp test yaptım demin ..ne dicem ne yazıcam bilemiyorum şu an ama hata payı çok mu bu testin?
Ayy maşallah canım resmen hamilesin çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲❤❤ Bat'a kaç gün var acaba

Ayy maşallah canım resmen hamilesin çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲❤❤ Bat'a kaç gün var acaba
2 gün vardı.. bir türlü emin olamıyorum daha kimseye söylemedim..
Güvenmeli miyim bu teste onu da bilmiyorum. Kandan öğrenmeden inanamicam sanırım..😞

Sanki hasta olacak gibi hissediyorum. Sadece bel ağrısı değil de hastalık hissi var diyim. Sende de öyle mi ?
Evet bel ağrısı var hafif hafif daha önceki gebeliğimde de adet günüm ve birkaç gün sonrası böyle olmuştu gebelik belirtileri yani iyi düşünelim iyi olsun inşallah 🙏

Evet bel ağrısı var hafif hafif daha önceki gebeliğimde de adet günüm ve birkaç gün sonrası böyle olmuştu gebelik belirtileri yani iyi düşünelim iyi olsun inşallah 🙏
Amin inşallah. Bide testten de korkuyorum ya yanlış gösterdiyse falan diye..Elimde de hiç kalmadı.. olsaydı eminim bir kaç tane daha yapmıştım 🙈 benim yaptığım marka iyi mi güvenilir mi bir fikriniz var mı?

Amin inşallah. Bide testten de korkuyorum ya yanlış gösterdiyse falan diye..Elimde de hiç kalmadı.. olsaydı eminim bir kaç tane daha yapmıştım 🙈 benim yaptığım marka iyi mi güvenilir mi bir fikriniz var mı?
Markayla ilgili bir fikrim yok ama baya belirgin çıkmış idrarda çıkıp kanda çıkmaması çok nadir görülen bişey. Adet günüm 1 hafta geçsin kan verip ultrasona girmeyi düşünüyorum bende inşallah ikimizinkide sağlıkla devam eder❤️

Merhabalar,

Yeni bir grup açıp birlikte beklemek istedim.
BAT'ları Ağustos ayında olanlar (şimdilik Ağustos) , belirti yaşayanlar hatta psikolojik olarak belirti yaşadığını zannedenler buraya :)
Merhabalar, benimde Bat 9 ağustos bakalım pek umudum yok heveslenmek istemiyorum. Şuan ikinci ayımız deneemde. Basip artık😢

Back