Yeni annelere alınması tavsiye edilen ürünler

Neslihanaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2022
26
15
3
27
Merhaba kızlar. 3 aylık hamileyim, ilk gebeligim. Bebeginiz dogduktan ve büyüdükten sonra keske şunu alsaydim daha rahat ederdim dediginiz seyler var mı? Vaktim varken rahat rahat arastirarak almak istiyorum. Bu yuzden sizlere danismak istedim

Ben mesela ekranı olan bir kamera alırdım. Telefonla izleyenler iyi degil . Bu sefer ekranlı alacağım.

2. Ürün chicko next to me anne yanını hiç kullanamadık. Daha işlevli sallanan mamaroo sleppy alacağım.

3. Tırnak makası yerine dönen törpü alacağım.

4. Gereksiz aldığım fazla kıyafetler giyilmeden verildi. Az öz alacağım.

5. Asla hiçbir sagma makinası profesyoneller kadar iyi degil. Ve mastit oluşumuna engel olmuyor. Hastaneden profesyonel kiralacagım.

Bende anne yani istiyordum aklimda o vardi ama gorumcemin besigi duruyordu kullanmak isterseniz alin dedi benimde aslinda hayallerimdeki beşikti ama kullanissiz. Masraf yapmayalim zaten 6 ay yatabilcek deyip gorumcemdekini aldik. Lansinoh'un süt sagma cihazlari cok kullanisli ve kaliteli. Hastanede de kullaniyoruz, yenidogan hemsireligi yaptim biliyorum

Biberon ,emzik kullanma durumu olacaksa sterilizasyon cihazı almanizi oneririm,ben gerek olmaz diye almadim sonradan dank etti ama zaten baya yol katettigimiz için daha almayayim gerek yok dedim.

İndirimde görürseniz oyuncak, eğitici kitap, öykü kitabı vs alabilirsiniz. Mutlaka ihtiyaç duyuluyor bu tarz şeylere. Bazen e-bebekte 2.si %50 indirimli oluyor uyguna geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…