J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnneyimBen
- #1.961
ii bir destek olur benceÇalışan anneye kreş parası verilecekmiş
Linki Burada
Tabi bu bir destek ama hiçbirşey yavruma olan özlemimi dindiremez
keşke olsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ii bir destek olur benceÇalışan anneye kreş parası verilecekmiş
Linki Burada
Tabi bu bir destek ama hiçbirşey yavruma olan özlemimi dindiremez
kızlar bu günler geçecek mi y.çok bunalıyorum herşey üstüme geliyor sanki.gceler işkence..sağ göğsümdeki beze geçmedi.çok cıyor ordan süt de gelmiyor.göğsüm küçcük kaldı.diğerini emziriyorum ama geceleri çıldırıyo çocuk aç kalıyo.mamaya dayanıyoruz...böyle olsun istemiyorum ama göğsüm o kadar acıyor ki çocuğu kucağıma bile alamıyorum....babayı da rahatsız etmek istemiyorum...oynatmaya az kaldı.siz de böylemiydiniz??
kızlar bu günler geçecek mi y.çok bunalıyorum herşey üstüme geliyor sanki.gceler işkence..sağ göğsümdeki beze geçmedi.çok cıyor ordan süt de gelmiyor.göğsüm küçcük kaldı.diğerini emziriyorum ama geceleri çıldırıyo çocuk aç kalıyo.mamaya dayanıyoruz...böyle olsun istemiyorum ama göğsüm o kadar acıyor ki çocuğu kucağıma bile alamıyorum....babayı da rahatsız etmek istemiyorum...oynatmaya az kaldı.siz de böylemiydiniz??
üzülme cnmMerhaba Kızlar Hoşgeldin esma...
Güldencim maşallah de nazara gelmesin bebeğin...
Tenzile çok üzülüyorum bebeğin adına onun hiç huzuru yoktur şimdi ne yapıcak
sın ne diyor dr u ne zamana kadar sürermiş böyle