Yeni Anne Olanlarr....

ben popo nöbetindeydimm şu saate kadar uyudu uyanır artık heralde :)
bi bakalım bakalımm

kızlar bu günler geçecek mi y.çok bunalıyorum herşey üstüme geliyor sanki.gceler işkence..sağ göğsümdeki beze geçmedi.çok cıyor ordan süt de gelmiyor.göğsüm küçcük kaldı.diğerini emziriyorum ama geceleri çıldırıyo çocuk aç kalıyo.mamaya dayanıyoruz...böyle olsun istemiyorum ama göğsüm o kadar acıyor ki çocuğu kucağıma bile alamıyorum....babayı da rahatsız etmek istemiyorum...oynatmaya az kaldı.siz de böylemiydiniz??

aynen öleydi cnm tam 92 gün çektim 1 ay rahattı şimdi de kabızlık+diş salya mız mız uyku düzeni bozuldu böle yanii
ben eşimi görmüyodum bile o derecee
geçecekkk inşş

kızlar bu günler geçecek mi y.çok bunalıyorum herşey üstüme geliyor sanki.gceler işkence..sağ göğsümdeki beze geçmedi.çok cıyor ordan süt de gelmiyor.göğsüm küçcük kaldı.diğerini emziriyorum ama geceleri çıldırıyo çocuk aç kalıyo.mamaya dayanıyoruz...böyle olsun istemiyorum ama göğsüm o kadar acıyor ki çocuğu kucağıma bile alamıyorum....babayı da rahatsız etmek istemiyorum...oynatmaya az kaldı.siz de böylemiydiniz??

ay canım ya alah kolaylık versin bebek bakmak zor inin ki insan bunalıyor tam 1,5 aydır dışarı cıkmıyorum bide gizem hasytalanıyor 1 çift muhabbet etmeye adam arıyom cok zor acık cekmek gizemi yatagındn alamıyorum belim kopuyor agrıdan
dayan canım dayan başka yapacak birşey yok canım benimmmmmmmmm

Kızlar, belim kırıldı bilgisayar başında oturup not girmekten, sistem de çökmek üzere, hata veriyo, açılıyo, kapanıyo. Oğlumu özledim, iş yapmaktan ilgilenemiyorum. Siz nasılsınız? Bebişler nasıl? Banimki ilk babasını söyledi, baba deyip duruyo. Bi de gıı diyo o da ben oluyorum heralde!

Canım sabır. Ne kadarlık oldu? Ben gün gün sayardım ilk zamanlar, geçiyo. Babasından destek al, tek başına kaldıramazsın.

benimki de ilk baba dei memmmmmm diyo memede diyo 1 haftadır ama anne de diyo zilli
nbr özzz pek ii değilsin galliba az kaldı sabırrr

canım bunalmana gerek yok bunlar normal olağan şeyler inan bir bebek kolaylıkla büyümüyor.ilk başlarda ne kadar zor geliyordu gece 10 defa kalkıp emzirmek ya ne yapıyorum ben diyordum zaman geçtkçe ,böyle böyle anne olduğunu karşılıksız vererek bir bebeğin büyüdüğünü ve onun en çok sana muhtaç olduğunu göreceksin.bu günler geçecekmi demişsin hayır geçmeyecek çünkü bebeğin hayatının önemli bir kısmında hep sana ihtiyaç duyacak ve başka başka sıkıntıları çıkacak.bebeğin daha küçük sanırım.diğer göğsüne e vitamini yada lansinoh krem var onu kullan.benim iki göğsümğn uçları balon gibi şişti vede acıdan kıvranıyordum ama bebeğimi emizrmek zorundaydım hiç vazgeçmedim hatta övünmek için söylemiyorum hani bil diye oğlum ilk dişini çıkardığı günlerden birinde sağ mememin ucunu öylebir ısırmıştıki resmen deldi oradan parça koptu ve ben o göğsümden yine emziremeye devam ettim bebeğim aç kalmasın göğüsteki süt çekilip gitmesin diye ve inan bezeden kat be kat daha kötüydü.
oğlumdan önceki dönemden daha fazla iş bitiriyorum daha hızlı oldum daha pratiğim ingilizce kursuna gidiyorum işe devam oğluma zaman ayırıyorum ama yinede yorulmuyorum sende yakında öyle olacaksın meraklanma yerimseniben
hatta bilim adamları buna açıklama getiremiyormuş CADIARZU doğum yapan kadınların andien serileşmesi vede praitkleşmesi daha çok yorulmalarına rağmen daha çok işi bitirmelerini,aslında annelik Allahın kadınlara verdiği önemli bir lütüf..çok uzattım sanırım öpüyorum,
sevgiler...

slm egem slm kızlarrr
yağmurun kan grubunu yaptırdık şip şak zilli kan alınırkende ağlamadı gerçi parmöağından aldı abisi ama hemde 3 tane aldı cimcik attım :)
ağlasın diye yok
millette illa elleyecek ne anlıyolarsa bi tanesinden çektim ama diğeri yanağını elledi
ne yapalım artıkınn

slm
gece yine zırt pırt uyandı
nöbet tutmaya karar werdim
uyumayacağıım,
nereye kadar derseniz?gittiği yere kadar :))))

ben tuuyorum zatennnn nöbet senle konuştuk ya akşam 10.30 yattı
11,30 kucak popo temizliği
babayla oynaşmayine yattı
12,30 1,30 gık dedi emzik takviye en son yattı 6 dıy kalktı
sonra yanıma aldım9,30 kan grubumuz aynıymışş hiç ağlamadı şaştım kaldımm

Merhaba Kızlar Hoşgeldin esma...
Güldencim maşallah de nazara gelmesin bebeğin...

Tenzile çok üzülüyorum bebeğin adına onun hiç huzuru yoktur şimdi ne yapıcak
sın ne diyor dr u ne zamana kadar sürermiş böyle

ALLAH RIZASI İÇİN BU
MESAJI BILDIKLERINIZE
ULAŞTIRINIZ!

Okan Sönmez, 20 yasinda
lösemi (kan kanseri) hastasi,
Gata Tip Fakültesi'nde
yatiyor,hayatta kalmak
icin hergün en iki
ünite trombosite ihtiyaci var.
Ama kan grubu
B rh (-) (negatif)
oldugu icin ailesi kan (daha dogrusu
trombosit) verecek
donör
bulmakta
zorlaniyor.
Babasi
Hayrettin Sönmez insanlarin
ilgisizliginden yakiniyor. Isyeri olan
Istanbul
Büyüksehir Belediyesine
yaptigi basvuruya 30 bin çalisan
arasindan
sadece 3 kisi cevap
vermis.
Oglunu yasatabilmek icin
varini yogunu
ortaya koyuyor. Eger siz
veya bir tanidig?iniz B rh (-)
negatif); kana sahipse Lutfen Hayrettin
Sönmez'e ait 0535 744
87 10 numarali telefonu arayin.
Yok ben böyle islerle ilgilenmem
diyorsaniz. En azindan mouseunuzu birkac
kez tiklatarak bu mesaji adres
defterinizdeki kisilere
yollayin.Orada yatan
sizin cocugunuz veya kardesiniz
olabilirdi.
Not: Trombosit kanin pihtilasmasina yol acan bir
maddedir.
Kisi trombosit verdikten 3 gün sonra
yeniden trombosit verebilir.Saglikli bir
insan yilda 24 kez trombosit
verebilir.

Kandaki trombosit ayriştirilmasi işlemi
yaklaşık 50 ile 70 dakika arasinda
sürmektedir. Eğer bunu yapamıyorsanız en
azından mouseunuzu bir kaç kez tıklatarak bu gence yardımcı olabilirsiniz. Unutmayınız, bu siz, yada kardeşiniz, veya çok'sevdiğiniz birisi de
olabilir..

Merhaba Kızlar Hoşgeldin esma...
Güldencim maşallah de nazara gelmesin bebeğin...

Tenzile çok üzülüyorum bebeğin adına onun hiç huzuru yoktur şimdi ne yapıcak
sın ne diyor dr u ne zamana kadar sürermiş böyle
üzülme cnm
..
aksine Maşallah :nazar: :nazar: gayet huzurlu,herhangi bir mızıkdanması yok bebeğimin,
sadece uykuyu sewmiyo,dolayısıyla sık sık uyanıyor..özellikle anne sütü alan bebeklerde rastlanabiliyormuş,

Back