Yeni Anne Olanlarr....

benden de tünaydın
bizde iyiyiz çok şükür
nilgüncüm eğer balgamlı öksürüyorsa SEKROL pediatrik şurup kullanmanı,eğer kuru öksürüyorsa da PEDİTUS pediatrik şurup kullanmanı öneririm ..

ekin055 ii olmuş çıkmadığınız,ağzından bi soğuk girerde ciğere giderse allah korusun hastalığa dawetiye walla

slm kızlar yeliz ii oldu dimi cnm
tekrar geçmiş olsun
ya kızlar yağmur soğuk soğuk ter atıyo neden olabilir dün de 4 kere uyandı ya...şimdi uyudu 8 den berii mız mız mızzz çok bunaldımm :(

slm kızlar yeliz ii oldu dimi cnm
tekrar geçmiş olsun
ya kızlar yağmur soğuk soğuk ter atıyo neden olabilir dün de 4 kere uyandı ya...şimdi uyudu 8 den berii mız mız mızzz çok bunaldımm :(

iyiyiz canım teşekkür ederim hırıltımız ve öksürüğümüz var ama en azından
nefes alabiliyor...

Sende önlemini al canım sonradan üzülme benim gibi çok zor vallahi

onlar geçer cnm bizimki kabız uzun zamandır ondan ıkınmaktsan harap oldu rezene verdim biraz yaptıı

kızlar humananın iyi geceler diye bir çayı warmış
ondan aldım
normal su yerine böyle çay şeklinde weriyorum
bakaım ne olacak :))))

kızlarr nasılsıınızz hasta bebişlere geçmiş olsunn benimm kızımda hala öksürüyor bir türlü atlatamadı öksürüğüü

kızlar humananın iyi geceler diye bir çayı warmış
ondan aldım
normal su yerine böyle çay şeklinde weriyorum
bakaım ne olacak :))))

bende duymuştum canım ayrıca dr da broşürü vardı böyle uyku problemi olan çocuklara bu çayı öneriyormuş...ben kullanmadığım için ne kadar etkili bilemiyorum...BAYBAY ı kullanıyordun etkili gelmedimi..._?

bende duymuştum canım ayrıca dr da broşürü vardı böyle uyku problemi olan çocuklara bu çayı öneriyormuş...ben kullanmadığım için ne kadar etkili bilemiyorum...BAYBAY ı kullanıyordun etkili gelmedimi..._?
cnm BAYBAYı en fazla 3 ay kullanabiliyorsun
o gunduz uykularını duzene soktu
ama gece diş ağrısından heralde sık uyanıyor.

bakalım çayı deneyeceğim
denizin uyku problemi yok dimi :nazar:

kızının daha iyi olmasına sevindimm canımm bebişler hep hasta havalar çok soğukk tekrar geçmiş olsun canımm

benimkinde de war cnm öksürük
bişe kullanıyo musun

hiç bişey kullanmıyorum canımm ilaç içmektan helak oldu çoçuk o yüzden şimdilik bişi vermiyorum.dün elma ve ayvayı küp küp kestim kabuklarıyla kaynattım onu içirdim sanki biraz yumuşattı öksürüğünü bugünde vericem

hiç bişey kullanmıyorum canımm ilaç içmektan helak oldu çoçuk o yüzden şimdilik bişi vermiyorum.dün elma ve ayvayı küp küp kestim kabuklarıyla kaynattım onu içirdim sanki biraz yumuşattı öksürüğünü bugünde vericem
anladım cnm
geçmiş olsun

cnm BAYBAYı en fazla 3 ay kullanabiliyorsun
o gunduz uykularını duzene soktu
ama gece diş ağrısından heralde sık uyanıyor.

bakalım çayı deneyeceğim
denizin uyku problemi yok dimi :nazar:

hımmm anladım canım Rezene çayıda rahatlatıyor...acaba nesi var ya
böyle problemler olunca insanın canı sıkılıyor çözüm bulamadıkça...

Denizde uyku problemi yok hatta nerdeyse son 1 aydır kendi kendine
uyuyor bi mendili var onun onu yüzüne örtüyorum koklaya koklaya uyuyor
saat en geç 21,30 uyumuş oluyor..tabi gündüz uykuları çok kısa en fazla uyuduğu 1 saat i buluyor yanlız deniz uyurken hiç ses+ışık istemiyor illa sessiz
ortamda uyuyacak hanfendi

Cnm çay Suyun Yerini Tutmaz Ki Ama
Benin Mkide Siçrayip Duruyor Dünden Beriiii Uykumda Var Bende Uyuyayim Biraz Obnla

hımmm anladım canım Rezene çayıda rahatlatıyor...acaba nesi var ya
böyle problemler olunca insanın canı sıkılıyor çözüm bulamadıkça...

Denizde uyku problemi yok hatta nerdeyse son 1 aydır kendi kendine
uyuyor bi mendili var onun onu yüzüne örtüyorum koklaya koklaya uyuyor
saat en geç 21,30 uyumuş oluyor..tabi gündüz uykuları çok kısa en fazla uyuduğu 1 saat i buluyor yanlız deniz uyurken hiç ses+ışık istemiyor illa sessiz
ortamda uyuyacak hanfendi
aman masallah
gecede uyanmıyor o zaman
darısı basımıza inş

Back