- Konu Sahibi AnneyimBen
- #1.941
gunaydın kızın nasıl yelizcimmmmmmmm
gizemde öksürmeye başladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın kızın nasıl yelizcimmmmmmmm
slm kızlar yeliz ii oldu dimi cnm
tekrar geçmiş olsun
ya kızlar yağmur soğuk soğuk ter atıyo neden olabilir dün de 4 kere uyandı ya...şimdi uyudu 8 den berii mız mız mızzz çok bunaldımm![]()
işte bu çay
kızlar humananın iyi geceler diye bir çayı warmış
ondan aldım
normal su yerine böyle çay şeklinde weriyorum
bakaım ne olacak :))))
cnm BAYBAYı en fazla 3 ay kullanabiliyorsunbende duymuştum canım ayrıca dr da broşürü vardı böyle uyku problemi olan çocuklara bu çayı öneriyormuş...ben kullanmadığım için ne kadar etkili bilemiyorum...BAYBAY ı kullanıyordun etkili gelmedimi..._?
benimkinde de war cnm öksürükkızlarr nasılsıınızz hasta bebişlere geçmiş olsunn benimm kızımda hala öksürüyor bir türlü atlatamadı öksürüğüü
bende duymuştum canım ayrıca dr da broşürü vardı böyle uyku problemi olan çocuklara bu çayı öneriyormuş...ben kullanmadığım için ne kadar etkili bilemiyorum...BAYBAY ı kullanıyordun etkili gelmedimi..._?
benimkinde de war cnm öksürük
bişe kullanıyo musun
anladım cnmhiç bişey kullanmıyorum canımm ilaç içmektan helak oldu çoçuk o yüzden şimdilik bişi vermiyorum.dün elma ve ayvayı küp küp kestim kabuklarıyla kaynattım onu içirdim sanki biraz yumuşattı öksürüğünü bugünde vericem
cnm BAYBAYı en fazla 3 ay kullanabiliyorsun
o gunduz uykularını duzene soktu
ama gece diş ağrısından heralde sık uyanıyor.
bakalım çayı deneyeceğim
denizin uyku problemi yok dimi![]()
aman masallahhımmm anladım canım Rezene çayıda rahatlatıyor...acaba nesi var ya
böyle problemler olunca insanın canı sıkılıyor çözüm bulamadıkça...
Denizde uyku problemi yok hatta nerdeyse son 1 aydır kendi kendine
uyuyor bi mendili var onun onu yüzüne örtüyorum koklaya koklaya uyuyor
saat en geç 21,30 uyumuş oluyor..tabi gündüz uykuları çok kısa en fazla uyuduğu 1 saat i buluyor yanlız deniz uyurken hiç ses+ışık istemiyor illa sessiz
ortamda uyuyacak hanfendi