Yeni Anne Olanlarr....

kızlar ben facebookta çok güzel bir mail grubuyla tanıştım,
Bursalı Anneler....
Çok faydalı aktiwitelerde bulunuyorlar,Okullara yardım yapıyorlar,fidan dikiyorlar,eşli olarak toplanılıp kurtlar dökülüyor,çoluk cocuk doğum gunu partileri düzenleniyor,en önemlisi de cok samimiler we gercek dostlar,
cok mutluyum onları tanıdığım için

Birde yine facebookta Bursaya İstanbuldan gelin gelenlerle tanıştım yani aynı kaderi paylaştığım kızlarla,onlarlada en kısa zamanda yüzyüze gelmeyi planlıyoruz..
Ey FACEBOOK sen nelere kadirsin ..SAOL :)

hadi bakalım fazla da açılmayasınnn şekercimmm
bursadan istanbula gelenler yokmuuuuunaniknanik

arattır şekerim wardır belki,herkes aradığını bulur netten biliosun

walla açılabilirim daha da kafama göre olursa...insanları,paylaşımı we sosyalliği sewen bir insanım

ya bu arada sen benim gönderdiğim şeyi naptın
mybabybook die
ya bak benim profilin en alt sol kısmında derin senkaya die bişi war
o resmin üstüne tıkla derinin profili açılıyor resimleri , sewdiği yemekler oyunlar falan
çok hoş bişi ya

Kızlar;bu facebook konusu;bana kalırsa bulunduğumuz konseptin dışına çıkmaya başladı sanırım.Bu sitenin amacı;yanılmıyorsam burda bebeklerimizin gelişimi konusunda paylaşımlarımızdı.Burda prim yapmış bazı siteleri reklam ederek manipülasyon yapmayalım:)Bende moderatör gibi konuştum haa...:)

Walla kimsenin manipülasyona ihtiyacı olduğunu sanmıyorum,Allah herkese akıl fikir wermiş kullansınlar die,manipülasyona ne gerek..
Her konuda paylaşımlara açık olduğumuzu düşünüyorum ki yanılmıyorum,burda eşlerimizin doğum gununu kardeşlerimizin nişanlarını,wefat eden yakınlarımızı ws. herseyi paylaşıyoruz we bunlarda bebişlerimizle ilgili değil sanırım.
Zeynepcim daha fazla uzatmayalım olur mu ?

iyi akşamlar kızlar bugün kızımı dr a götürdü ya ananesi buhar takmışlar işten hemen izin aldım yanına koştum kızımı öyle baygın görünce elim ayağım boşaldı resmen...4 kere buharla ilaç verdiler 1 kere iğne yaptırlar 3 kere kan aldılar damarları bulmakdan çok zorlandılar delik değiş yaptılar yavrumu..Buhar iyi geldi en azından şimdi nefes alabiliyor bebeklerde sık görünen bronşit türünden olmuş...
2 tane iğne 2 tane ilaç verdiler perşembe günü kontrole çağırdılar...umarım ilaçlara yanıt verir...

oofff ya kıyamam .
o damar bulamama sinir ediyo beni
inşallah iyi gelir ilaçlar denizbebeğe
herşey youna girer,çokçok geçmiş olsun
annanesimi bakıyo bu arada yine yelizcim

oofff ya kıyamam .
o damar bulamama sinir ediyo beni
inşallah iyi gelir ilaçlar denizbebeğe
herşey youna girer,çokçok geçmiş olsun
annanesimi bakıyo bu arada yine yelizcim

çok saol canım umarım iyileşir hasta olunca canımdan can gidiyor resmen
annelik böyle zamanlarda güç istiyor ama yinede ağlamadan duramıyorum
evet annanesine geldik pazar günü dr u avrupa yakasında olduğu için hatırlıyormusun bilmiyorum ama Anadolu Yakasına taşınmıştık...
bakalım bu hafta burdayız sanırım perşembe tekrardan gidicez kontrole

tabi hatırlıyorum cnm,onun için sordum zaten aneannede mi diye?
neyse anlayabiliyorum cnm seni,üzme kendini onlar çok güçlü biliyorsun
öptüm guzelim ii gceler

canım benım cok uzuldum gecmıs olsun aynısını bızde atlattık ıglesır merak etme 3 gun sonra bişeyı kalmaz ıglesır tatlım acıl sıfalar

kızlar yarın 10 da ucaga bınıyorum evıme gıdıyoruz artık babamız cok özlemıs bızı artık sık sık gırerım valla sızlerle konusmayı ozledımmmm

yeliz ya çok geçmiş olsun cnmm
çok üzüldüm inan kii.en yakında düzelir inşallah cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…