J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #1.901
oofff ya kıyamam .iyi akşamlar kızlar bugün kızımı dr a götürdü ya ananesi buhar takmışlar işten hemen izin aldım yanına koştum kızımı öyle baygın görünce elim ayağım boşaldı resmen...4 kere buharla ilaç verdiler 1 kere iğne yaptırlar 3 kere kan aldılar damarları bulmakdan çok zorlandılar delik değiş yaptılar yavrumu..Buhar iyi geldi en azından şimdi nefes alabiliyor bebeklerde sık görünen bronşit türünden olmuş...
2 tane iğne 2 tane ilaç verdiler perşembe günü kontrole çağırdılar...umarım ilaçlara yanıt verir...
oofff ya kıyamam .
o damar bulamama sinir ediyo beni
inşallah iyi gelir ilaçlar denizbebeğe
herşey youna girer,çokçok geçmiş olsun
annanesimi bakıyo bu arada yine yelizcim
tabi hatırlıyorum cnm,onun için sordum zaten aneannede mi diye?çok saol canım umarım iyileşir hasta olunca canımdan can gidiyor resmen
annelik böyle zamanlarda güç istiyor ama yinede ağlamadan duramıyorum
evet annanesine geldik pazar günü dr u avrupa yakasında olduğu için hatırlıyormusun bilmiyorum ama Anadolu Yakasına taşınmıştık...
bakalım bu hafta burdayız sanırım perşembe tekrardan gidicez kontrole
iyi akşamlar kızlar bugün kızımı dr a götürdü ya ananesi buhar takmışlar işten hemen izin aldım yanına koştum kızımı öyle baygın görünce elim ayağım boşaldı resmen...4 kere buharla ilaç verdiler 1 kere iğne yaptırlar 3 kere kan aldılar damarları bulmakdan çok zorlandılar delik değiş yaptılar yavrumu..Buhar iyi geldi en azından şimdi nefes alabiliyor bebeklerde sık görünen bronşit türünden olmuş...
2 tane iğne 2 tane ilaç verdiler perşembe günü kontrole çağırdılar...umarım ilaçlara yanıt verir...
bu arada arda bey azı 2 tane dıs cıkardı onuda atlattık
bu arada arda bey azı 2 tane dıs cıkardı onuda atlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?