Yeni Anne Olanlarr....

Arkadaşlar 1 ay sonra verem ve karma aşımız var pnömokok aşısının da 2. ayda başlanması gerekiyormuş. Sizler hepsini birliktemi yaptırdınız?
Birde biz aşılarımızı ana sağlıkda oluyoruz. Duyduğum kadarıyla karma ateş yapıyormuş. Özel mi alsam ne dersiniz.

Arkadaşlar 1 ay sonra verem ve karma aşımız var pnömokok aşısının da 2. ayda başlanması gerekiyormuş. Sizler hepsini birliktemi yaptırdınız?
Birde biz aşılarımızı ana sağlıkda oluyoruz. Duyduğum kadarıyla karma ateş yapıyormuş. Özel mi alsam ne dersiniz.

ben pnömokok aşısını yaptırmadım canım dr. pek gerekli olmadığını söylemişti aysonu dr gidicem tekrar sorucam aklım kaldı.karma biraz ateş yapıyor canım tabi bebeğe görede değişiyor sen bilirsin özelde yaptırabilirsin canım

Evet Bugün Kontrolümüz Vardi...artik Kilo Alimimiz Hiç Gibi Bişey 4. Ayda 8 Kilo 61 Cm Idi .3 Haftada 300 Gr Almiş Ilk Defa
4 Ay+3 Hafta=8300 Olmuş Bi Yandanda Sevindimm.dra Az Almiş Dedim Artik Böle Alacak Dedi Kilosu Ii Zaten Dedi
Yarin Kan Grubuna Baktiricam Sikmayayim çocuğu Dedim
Haftayada Prenevar Aşimiz Varr
şifa Olsun Tüm Bebeişlere
62 Cm 8300 Olmuşuk

bu aydan sonra kg alışı azalır benim kızımda aynı bazen üzülüyorum acaba iyi besliyemiyorummu diye

Merhaba kızlar nasılsınız...
Biz gece nöbetteydik denizin çok ateşi vardı iyice soydum ıslak mendiller koydum heryerine ama banamısın demedi fitil attım hemen... gece dört gibi uyuduk saat 3de dr randevumuz var umarım çabuk atlatır kuzum çok içim
acıyor:-((

bzi pnomokok aşısını 1 yaşına gelince yaptıaracağız dr öyle sitedi.ama benim şirket doktoruda gerekli değil demişti eğer bebeğinin bağışıklık sistemi kuvvetlikolay kolay hasta olmayan sağlıklı bir bebekse gerekli değil dedi.

kızlar ek gıdalara 6. ayın bitimindemi başladınız.
6.aydan gün almaya başladığınızdamı?

ben 5 aydan itibaren meyve püresine başlamıştım çok geciktirmemek lazım ek gıdaya geçişi kızlar sonra çok problem çıkarıyorlar hep emişhep emiş istiyor haylazlar.
bu yüzden yeni tatlara alışması için çay kkağığı ile başlangıç meyve sularına pürelere alıştırın yavaş yavaş.

Biz gece nöbetteydik denizin çok ateşi vardı iyice soydum ıslak mendiller koydum heryerine ama banamısın demedi fitil attım hemen... gece dört gibi uyuduk saat 3de dr randevumuz var umarım çabuk atlatır kuzum çok içim

canımm geçmiş olsunn bizi haberdar ett inşallah önemli bişi yoktur cnaımm

geçmiş olsun şeker çok üzüldüm
umarım tez zamanda atlatır

soytarı geçmiş olsun canım,üzülme böyle böyle büyüyolar ben nasıl ağlıyordum ilk hasta olduğunda birde işe gelip bırakmak zorunda kalıyordum hasta hasta o daha çok koyuyor insana inan babalar anlamıyor boşuna anne dememişler yani.
inşallah ciddi birşey yokur bebişinin.
çok geçmişolsun..

Slm Kizlsar Dr Ek Gida Için Erken Hele Bi 6 Ayi Bitirsin Dedii
Bidahaki Ay Başlariz Elma Armut Suyu Presi Falan Ben Tattirdim Gerçi Biliyo Tatlarini .5-7-9 Olucaz Pnömokok Yani Prenevari Sağlikliyiz Ama Yaptirmakta Fayda Görüyorum çünkü öldürücü Bi Mikrop Allah Korusun Bebelerimizden Uzak Olsunn

çok Geçmiş Olsun Cnmmm Bebekler 40 Derece Ateşe Bile Direnç Gösterebiliyolar.üzülme Cnmm Iyileşirr.sen üzülürsen O Da üzülürr

Gündüz Aç Geziyorum Resmen Ya Siz Yiyebiliyomusunuz Bişeylerr En Fazla 30 Dk Uyuyo Bazen 1
Işimede Geliyo Elma Falan Yiyorum Bi Nevi Diyetimtrakk

tatlım çok geçmiş olsun yaa.
acil şifalar diliyorum.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Gündüz Aç Geziyorum Resmen Ya Siz Yiyebiliyomusunuz Bişeylerr En Fazla 30 Dk Uyuyo Bazen 1
Işimede Geliyo Elma Falan Yiyorum Bi Nevi Diyetimtrakk

evet tatlım bende günde 2 öğün yiyorum (zaten günlerde kısa)
gündüz hiç acıkmıyorum.
bol bol su içiyorum ve meyve yiyorum. süt için
ekmeğide kestim. egzersizlere de başladım.
İnş yaza kadar eski formuma kavuşurum..

:roflol:Kavuşursun Cnm Dert Etme Kizlar Avatarima Bakin Yağmur 5 Yaşindaa:roflol:
O GÜNLERİ DE GÖRÜCE NŞALLAH BU DA BENİM ÇOCUKLUĞUMM:emir_bebek:

Back