- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #1.881
benim kayınbeper hasta iyi degil ya eşimde üzülüyor ne yapsam teselli olmuyor bayada yaşlı 75 yaşında her hastalık var
ben annemi 16 yaşında kaybettim
Arkadaşlar 1 ay sonra verem ve karma aşımız var pnömokok aşısının da 2. ayda başlanması gerekiyormuş. Sizler hepsini birliktemi yaptırdınız?
Birde biz aşılarımızı ana sağlıkda oluyoruz. Duyduğum kadarıyla karma ateş yapıyormuş. Özel mi alsam ne dersiniz.
Evet Bugün Kontrolümüz Vardi...artik Kilo Alimimiz Hiç Gibi Bişey 4. Ayda 8 Kilo 61 Cm Idi .3 Haftada 300 Gr Almiş Ilk Defa
4 Ay+3 Hafta=8300 Olmuş Bi Yandanda Sevindimm.dra Az Almiş Dedim Artik Böle Alacak Dedi Kilosu Ii Zaten Dedi
Yarin Kan Grubuna Baktiricam Sikmayayim çocuğu Dedim
Haftayada Prenevar Aşimiz Varr
şifa Olsun Tüm Bebeişlere
62 Cm 8300 Olmuşuk
kızlar ek gıdalara 6. ayın bitimindemi başladınız.
6.aydan gün almaya başladığınızdamı?
kızlar ek gıdalara 6. ayın bitimindemi başladınız.
6.aydan gün almaya başladığınızdamı?
Merhaba kızlar nasılsınız...
Biz gece nöbetteydik denizin çok ateşi vardı iyice soydum ıslak mendiller koydum heryerine ama banamısın demedi fitil attım hemen... gece dört gibi uyuduk saat 3de dr randevumuz var umarım çabuk atlatır kuzum çok içim
acıyor:-((
geçmiş olsun şeker çok üzüldümMerhaba kızlar nasılsınız...
Biz gece nöbetteydik denizin çok ateşi vardı iyice soydum ıslak mendiller koydum heryerine ama banamısın demedi fitil attım hemen... gece dört gibi uyuduk saat 3de dr randevumuz var umarım çabuk atlatır kuzum çok içim
Gündüz Aç Geziyorum Resmen Ya Siz Yiyebiliyomusunuz Bişeylerr En Fazla 30 Dk Uyuyo Bazen 1
Işimede Geliyo Elma Falan Yiyorum Bi Nevi Diyetimtrakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?