Yeni Anne Olanlarr....

cnm dünkü gliserindi yani kabızlık için yağ ayni atarken elimde yarısı eridi zaten
ama ateş düşürücü fitil beyazımsı oluyo ya hatta sildim yeni fitil çıkardımm çok zorlandı çıkarırken şaştım kaldım yaaaa
acaba fitilmi bayattı ayy ii zehirlenmedi yavrum ya hala paniğim yeliz yarın sorucam bakalımm ya

selam kızlar iyi pazarlar...
benim kuzum çok hasta fena şekilde öksürüğü var dr unu aradum Tuseptil ver dedi 8 saatte bi yarım ölçek geçmezse yarın götürcem...moralim çok bozuk...bebeğim hasta olduğu zaman hiç keyfim olmuyor...

tatlım çok geçmiş olsun.
acill. şifalar diliyorumm...

kıyamam yaa

cnm dünkü gliserindi yani kabızlık için yağ ayni atarken elimde yarısı eridi zaten
ama ateş düşürücü fitil beyazımsı oluyo ya hatta sildim yeni fitil çıkardımm çok zorlandı çıkarırken şaştım kaldım yaaaa
acaba fitilmi bayattı ayy ii zehirlenmedi yavrum ya hala paniğim yeliz yarın sorucam bakalımm ya

canım bence yarını bekleme hemen ara sor şakaya gelmez....

ben üyeyim facebook a cnm türkçe versiyonunu da kullanabiliyosunn
ya kızlar ilginç bişey oldu bugün yağmura 3 hafta önce koyduğum 2 yarım fitil poposu açıkken kaka yapıyo rahat neyse yaparken aynen koyduğum gibi çıktıı
ilginç deği mi erimiş olması lazım değilmiydi bunların yaa
yarın dr agidicem sorayımm nden acaba çok ilginçç

tatlım eminmisin 3 hafta önce koyduğuna.
çok enterasan gerçekten ve ciddi bir durum.
bişi olur belki tatlım. nacizane tavsiyem hemen ara dr.

slm kızlar bi karışıklık oldu ama elif çözdü saolsun bi hapisliğim yok şükürr
mail değişikliği yapmıştım şimdi oklendiiii

semacım karışıklıklar olmuş düzeldi şimdiiiii
zeynepçim yarın 11 de randevu var sorucam bakalım sanırım bünyesi kabul etmedi.nasıl çıkardı kocaman şeyler ii zehirlenmedi yavrum yaa

eşimde çok önceden üye olmuştu.
şuan mail gelirse giriyor.
artık arama yapmıyor.
cnm o sitedeki yorumlarıda okudunmu acaba,okumadıysan okumanı tawsiye ederim.hatta bir tanesini yazayı buraya ;

Arkadaşlar internet bu,söylenilen şey internetin her sayfası için geçerli mühim olan irade ve ne yaptığnı bilmek bende face book kullancısıyım ben böle şeyler görmedim aramak bile aklıma gelmedi.yorumu sizlere bırakıyorum

üstüne söylenecek tek sey yok ...

ne aramak istersen İNTERNETTE onu bulursun,sadece facebookta değil.

umarım aydınlamışsındır guzelim

tenzile ne oldu ya kaçırdım ben fcebook memnunum kullanıcoıyım arkadaşlarımı buldum sizi buldum mutluyum huzurluyum eşimle barıştık
fitil olayını okudunmu cnmm

tenzile ne oldu ya kaçırdım ben fcebook memnunum kullanıcoıyım arkadaşlarımı buldum sizi buldum mutluyum huzurluyum eşimle barıştık
fitil olayını okudunmu cnmm

YA okudum cnm cozmeye calısıorum
gecmiiş olsun diyim,
huzursuz falan değil dimi yağmur

facebooka gelince,zeynepcim zararlı oldugunu dusunuyomus,onunla ilgili bi sitenin linkini yollamışta ona cewaben yazdım.

inşalah cnmmm arada oluyo işteee insanız sonuçta cnm ya dün dicektimö tenzile yasin süresinde geçiyoo
ne demektiii

şikayetimi firmanın druna yazdım bakalım ne cvp gelecekkkkk yatim kalkmicek heralde artık gece bi mık mık yapıyo yanıma alıyorum uyuyo tekrar yatırıyorumm
fena alıştı bizim yatağa
ii geceler herkeseee

egemenn ablacim, siz bilgili oldugunuz icin soriyorum. Ben yarin doktora gidecemde, 4-5 günden beri benden peynirimsi bi akinti geliyor, kasinti felan yok. Simdik ise hem o geliyor hemde normal akinti. Az önce banyo yaptim, ve aradan yarim saat gecti. Yine geldi, ama bu seferde biraz su geldi. Ya ben bu kadar telaslanmim diyorum ama size sormak istedim...Bunlarin hepsi normalmi?

kızlarr nasılsınızz benim kızımda çok kötü kabız olduu bir ıkınıyor zor yapıyor kakasını güldencim fitil hakkında yazdıklarını okudumm nasıl olurki öyle birşey şikayet etmekle iyi yapmışın canım.bebişine geçmiş olsunn.iyi gecelerr kızlar bebişlerinizede tatlı uykularr

Back