• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Anne Olanlarr....

slm kızlar bugün off konumundfaydım cnm hiç bişey yapmak istemedi bizim çenesi düşüktende zaman kalmadı zatenn...
hoşgeldin esma.tüm bebeişleri öptmm

selamlarrr

kızlar bebişleri hangi pozisyonda yatırıyorsunuz?
yan mı sırtüstümü?

valla bırakıyorum kendi belirliyo..şu na kadar yan yatırmadım artık kocaman oldular zatenn yan yatırsam yanına bişey koysam onu da ittiriyo bi şekilde
çok yaramazlaştı ellerini kaldırıp bacaklarıyla kendini itmeye başladı bunlar erken yürür ve konuşursa car car hiç şaşırmam:roflol::nazar:

bugün içim sıkılıyo ALLAH HAYIR ETSİNNNN

BİDE BİZİMKİNİN UYKUSU GELİNCE YÜZÜNÜ ÖRTÜYO IŞIĞI KAPAT DER GİBİİ

kafası nasıl oldu yağmurun
umarım şişlik inmiştir

cnm sağol hafif şişlik var hala bide eli sürekli sağ kulağında 14ünde gidicezz dra umarım bişey yoktur
bide sağ gözünün etrafında sivilce gibi bişeyler çıkıyo nokta nokta alerji desemmm ek vermiyorum ki henüz sudanda olmaz heralde.bide şu demir kabız yaptı 10 da uyuyan çocuk 12de uyudu yaaaaCADIARZU

Kızlar selam, yahu benim oğlan emeklemeden yürümeye karar verdi heralde. Bugün ayaklı bi oyuncağı var, onunla ayakta oynarken bir iki saniyelik ellerimi bıraktım, durdu, hemen geri tuttum tabii, daha erken çünkü. Sizden naaber? Giremiyorum siteye, Milli Eğitim notları haftaya istiyo, bir sürü şey de istiyo, hepsi de internetten girilecek. Başımı bile başkası kaşıyacak o kadar doluyum, haftaya iyice yoğunlaşıcam, oğlum da kızıyo bana ama az kaldı tatile...

cnm sağol hafif şişlik var hala bide eli sürekli sağ kulağında 14ünde gidicezz dra umarım bişey yoktur
bide sağ gözünün etrafında sivilce gibi bişeyler çıkıyo nokta nokta alerji desemmm ek vermiyorum ki henüz sudanda olmaz heralde.bide şu demir kabız yaptı 10 da uyuyan çocuk 12de uyudu yaaaaCADIARZU

Yağmur'a nooldu canım? Ne şişliği?

slm cnm geçenlerde kafasını vurdum ben :(
sağ tarafı daha şiş hala bu cnm
ama halinden memnun bakalım gidicez bekliyoruz

maşallah cnm benimkide emekliyo ufaktan yani çıplakken ayaklarını kaldırıyo dizlerinin üstünde artık dirsekleri de kaldırıyo.popo atıyo.yeni nesil bebekleri bunlarr maşallah hepsine

yağmur bebek biraz aceleci galiba.şimdiki bebeklere çok fena canımm benimkide bugün çekyata tutunup ayağa kalktı hiç korkusuda yok yani düşerim diye

ya cnm hızlı gidiyo bi bakarsın durulur belli olmuyo bunların işleri
nasılsın cnm efecim nasıl bu arada karşı kommşumun oğlu da muhammed efe
oda 16 temmuz doğumluu

yağmur bebek biraz aceleci galiba.şimdiki bebeklere çok fena canımm benimkide bugün çekyata tutunup ayağa kalktı hiç korkusuda yok yani düşerim diye

anasına çekmişşş ama bende böle hızlı gitmişim sonra tombikmişim bide bi düşşş sonra hep korkmuşum 9. ayda yürümüşüm aslında ama düşünce 15. aya kadar hep anne yanında desteğiyle yürümüşüm:uhm:

ya cnm hızlı gidiyo bi bakarsın durulur belli olmuyo bunların işleri
nasılsın cnm efecim nasıl bu arada karşı kommşumun oğlu da muhammed efe
oda 16 temmuz doğumluu

maşallah barek Allah yağmur'a , bizimki hala kulak çekiştiriyo uyumadı bu saat oldu yarın götürücem bakalım doktora bi sorun var sanırım artık ağlıyo kulağını elleyince :(

İyi geceler hepinizeeeee

slm cnm geçenlerde kafasını vurdum ben :(
sağ tarafı daha şiş hala bu cnm
ama halinden memnun bakalım gidicez bekliyoruz

Geçmiş olsun canım, oluyo öyle ben de geçen damağına emzik batırttım, nasıl becerdim anlatmam, bana özel yetenek!
Kızlar ben kaçıyorum, iyi geceler...

:roflol:tülay güleceksin ama kısaca anlatimm hani cüzdan aldım demiştim hepsiburadadan neyse eşime bi arkadaş eşine almış falan dedim a beğenmem ben dedi neyse siparişi iptal ettim sonra bjk kravatı sipariş ettim oda kalmamaış mııı
onun yerine ürün seç dediler fiyata eşdeğer sen geldin aklıma yoğurt yapma makinesi uygunda ya onu istedim bi yandan da gülmekten kırıldımmm:roflol:a.s.:nazar::enbuyukkk:

ii geceler tülaycım takma kafana bana demiyomuydun takma diye aynı benimki kabız oldu demirden yeni uyudu ki sesi geliyyooo sanırım içerden

Back