- Konu Sahibi AnneyimBen
- #1.681
günaydın anneler ve tatlı bebekleri bugün nasılsınız bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlarrr
kızlar bebişleri hangi pozisyonda yatırıyorsunuz?
yan mı sırtüstümü?
Yaa Kizlar Bende Dün Gördüm çok Gerçekçiydi... Gece Uyaniyorum Ve Evimizde Ultrason Aleti Gibi Bir Alet Ouyor. Ama çok Net Gözüküyor.. Karnima Tutuyorumm Ve Bebegimi Görüyorum Sonra Eşime Bak Beni Sikiştirdin Bebek Daraldi Ters Döndü Diyorum Eşim... Sonrada Tekrar Yatiyorumm Sizce Ne Olabilirki.. Ama Karnimda Bebeğin Gözlerini Bile Görüyorumm Yaaaaa Cvppppp
YAA SİZ HAMİŞ OLMADAN ÖNCE BÖYLE RÜYALAR GÖRÜRMÜYDÜNÜZZ.. 1,5 YILDIR BEBEİŞİMİZ OLMUYOR HAFTAYA AŞILAMA OLACAM ALLAHIN İZNİYLE
Yaa Kizlar Bende Dün Gördüm çok Gerçekçiydi... Gece Uyaniyorum Ve Evimizde Ultrason Aleti Gibi Bir Alet Ouyor. Ama çok Net Gözüküyor.. Karnima Tutuyorumm Ve Bebegimi Görüyorum Sonra Eşime Bak Beni Sikiştirdin Bebek Daraldi Ters Döndü Diyorum Eşim... Sonrada Tekrar Yatiyorumm Sizce Ne Olabilirki.. Ama Karnimda Bebeğin Gözlerini Bile Görüyorumm Yaaaaa Cvppppp
YAA SİZ HAMİŞ OLMADAN ÖNCE BÖYLE RÜYALAR GÖRÜRMÜYDÜNÜZZ.. 1,5 YILDIR BEBEİŞİMİZ OLMUYOR HAFTAYA AŞILAMA OLACAM ALLAHIN İZNİYLE
selamlarrr
kızlar bebişleri hangi pozisyonda yatırıyorsunuz?
yan mı sırtüstümü?
huuuuuu kızlar ne yapıyorsunuz sesiniz çıkmıyor
nbr yelizcim kızın nasıllllllllllll
kızlar nasılsınız ben ayın 15 de evıme donuyorum sızlerı cok ozledım ardanın 10. cu dısıde cıktı opuyorum hepınızı
gozun aydin cnmkızlar nasılsınız ben ayın 15 de evıme donuyorum sızlerı cok ozledım ardanın 10. cu dısıde cıktı opuyorum hepınızı
slm canım gizem dönene dönene ne yatıyor bi görsen yatırdıgım yerde bulamıyorum bi yaramaz olduki sormayın heryeri cekeliyor örtümü mörtütü kalmadı