• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Anne Olanlarr....

selamlarrr

kızlar bebişleri hangi pozisyonda yatırıyorsunuz?
yan mı sırtüstümü?

selam canım deniz yan dönüpde uyumak istediğinde kıvılıyor bende onu yan ceviriyorum rahat ediyip devam ediyor uyumaya kimi zaman yan kimi zaman sırt üstü kmi zamanda yüz üstü yatıyor yanı nasıl isterse yani...nihayatinde oda sıkılıyor hep aynı posizyonda uyumakdan...

derin nasıl uyuyor

Yaa Kizlar Bende Dün Gördüm çok Gerçekçiydi... Gece Uyaniyorum Ve Evimizde Ultrason Aleti Gibi Bir Alet Ouyor. Ama çok Net Gözüküyor.. Karnima Tutuyorumm Ve Bebegimi Görüyorum Sonra Eşime Bak Beni Sikiştirdin Bebek Daraldi Ters Döndü Diyorum Eşim... Sonrada Tekrar Yatiyorumm Sizce Ne Olabilirki.. Ama Karnimda Bebeğin Gözlerini Bile Görüyorumm Yaaaaa Cvppppp
YAA SİZ HAMİŞ OLMADAN ÖNCE BÖYLE RÜYALAR GÖRÜRMÜYDÜNÜZZ.. 1,5 YILDIR BEBEİŞİMİZ OLMUYOR HAFTAYA AŞILAMA OLACAM ALLAHIN İZNİYLE

Yaa Kizlar Bende Dün Gördüm çok Gerçekçiydi... Gece Uyaniyorum Ve Evimizde Ultrason Aleti Gibi Bir Alet Ouyor. Ama çok Net Gözüküyor.. Karnima Tutuyorumm Ve Bebegimi Görüyorum Sonra Eşime Bak Beni Sikiştirdin Bebek Daraldi Ters Döndü Diyorum Eşim... Sonrada Tekrar Yatiyorumm Sizce Ne Olabilirki.. Ama Karnimda Bebeğin Gözlerini Bile Görüyorumm Yaaaaa Cvppppp
YAA SİZ HAMİŞ OLMADAN ÖNCE BÖYLE RÜYALAR GÖRÜRMÜYDÜNÜZZ.. 1,5 YILDIR BEBEİŞİMİZ OLMUYOR HAFTAYA AŞILAMA OLACAM ALLAHIN İZNİYLE

hayır olsun insallah
iiyiye yor sen
sewgilerr

bende planlı bi şekilde 2.ayda hamile kaldım...ama hiç rüya görmedim..
umarım istediğin olur ve hamile kalırsın pamuğunu alırsın koluna

kızlar nasılsınız ben ayın 15 de evıme donuyorum sızlerı cok ozledım ardanın 10. cu dısıde cıktı opuyorum hepınızı

nbr yelizcim kızın nasıllllllllllll

iyiyiz canım bi yaramazlık yok çok şükür dün gece 2 gibi bir fertayla uyandı bizimki galiba rüya gördü bi ağladıki sorma zor susturdum mama yapıcam bırakıyorum yatağına ağlayarak al beni diye elini uzatıyor mama yapana kadar akla karayı seçtm valla zor sakinlerştirdim... sen nasılsın gizem nasıl..??

inşallah iyi olur iyeye yor demişler...ayrıca iyi haberlerinide bekliyoruz inşallah yerimseniben

kızlarr nasılsınızz benimm kızımm bugünn birden emeklemeye başladıı yerinde durmuyorr bir seviniyor sormayın.benim kızzımda yan yatmayı çok seviyor gerçi artık yattığı yerde bulamıyorum yatağının içinde dört dönüyorr çok yaramaz olacak çok.

Back