• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Anne Olanlarr....

kızlarr nasılsınızz benimm kızımm bugünn birden emeklemeye başladıı yerinde durmuyorr bir seviniyor sormayın.benim kızzımda yan yatmayı çok seviyor gerçi artık yattığı yerde bulamıyorum yatağının içinde dört dönüyorr çok yaramaz olacak çok.

evetya yerde emekler ken bıraktım bı baktım koltugun arasına girmiş bende gizemi aryom
top beşidde koşoyor bi görsen + cok güzel duyguya bebeklermizin buyumesi maşşalah :nazar::dance::teytey:

evet ya çok güzel bir duygu hergün yeni şeyler keşfediyorlar.allah sağlık sıhhat versin tüm bebişleree

kızlarr nasılsınızz benimm kızımm bugünn birden emeklemeye başladıı yerinde durmuyorr bir seviniyor sormayın.benim kızzımda yan yatmayı çok seviyor gerçi artık yattığı yerde bulamıyorum yatağının içinde dört dönüyorr çok yaramaz olacak çok.
hadi gozun aydın cnm
walla hepsi aynı hepsi cok yaramaz olacak

kızlar
bebiişlerin bulaşıklarını ya arapsabunu ya beyaz sabun yada bitkisel su bazlı deterjanla yıkamak gerekiyomuş
ben FROSH marka deterjan alıcam hem bulaşık için hem de çamaşır için
en iyisi oymuş
arapsabunuyla falan yıkayamam ya :((

froschAlerjik potansiyeli azaltılmış Frosch ürünlerinin en önemli özelliklerinden biri de el ve cilt sağlığına zarar vermemesi. Böylece bir yandan doğayı koruyan Frosch, diğer yandan da alerjik ve hassas ciltlerin bile gönül rahatlığıyla kullanacağı ürünleriyle tüketicilerin gözdesi oluyor.

Hem çevre, hem cilt dostu

Gerçek temizliği, çevreye saygılı ve güçlü formülüyle sunan Frosch, temizlik için gösterdikleri titizliği ve duyarlılığı tüm insanlığa ait olan doğaya da gösteren tüketicileri hedefliyor. ‘Sağlık için temizlik’ sloganıyla yola çıkan Frosch’un doğaya dost ekolojik ürünlerinin yüzde 98’i doğada parçalanıyor. Frosch ürünlerinin şişe ve kapakları da geri dönüşümlü olarak üretiliyor.

kızlar
bebiişlerin bulaşıklarını ya arapsabunu ya beyaz sabun yada bitkisel su bazlı deterjanla yıkamak gerekiyomuş
ben FROSH marka deterjan alıcam hem bulaşık için hem de çamaşır için
en iyisi oymuş
arapsabunuyla falan yıkayamam ya :((

makinada yıkanınca nasıl olur acaba tatlım. yükses ısıda daha iyi olmazmı.
bu arada Tenzile'cim bende hacışakirin sabun tozunu kullanıyorum. çok memnunum. lekeleride çıkarıyor. tavsiye ederim.

Tenzile'cim derin kaçınca ayında dönmeye başladı.

Benim bebişimde çok hareketli. koltukta bırakamıyorum belki döner diye.

ben çamaşırları için dalin in sıvı deterjanını ve yumuşun bebekler için olanını kullanıyorum ikisindende çok memnunum lekeleri çok güzel temizliyor malum ek gıda da çok oluyor...

ben çıkıyorum kızlar kuzuma kavuşma vakti geldi hepinize iyi akşamlar diliyorum...

makinada yıkanınca nasıl olur acaba tatlım. yükses ısıda daha iyi olmazmı.
bu arada Tenzile'cim bende hacışakirin sabun tozunu kullanıyorum. çok memnunum. lekeleride çıkarıyor. tavsiye ederim.
cnm ben de hacişakir sabuntozu kullanıorum ama hiç memnun değilim,frosch alıcam şimdi

makine de ii ama onda bile tam durulanmıyormuş,çıktıktan sonra yine durulamanı öneririrm,hem o makine detj. kimyasal

Tenzilecim okudum gönderdiğin linki ,
hijyen sağlayalım derken sağlığımızdan oluyoruz resmen yaa..
bende hoş kokulu temizlik malzemeleri hastasıyım.

Back