• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Anne Olanlarr....

:roflol:tülay güleceksin ama kısaca anlatimm hani cüzdan aldım demiştim hepsiburadadan neyse eşime bi arkadaş eşine almış falan dedim a beğenmem ben dedi neyse siparişi iptal ettim sonra bjk kravatı sipariş ettim oda kalmamaış mııı
onun yerine ürün seç dediler fiyata eşdeğer sen geldin aklıma yoğurt yapma makinesi uygunda ya onu istedim bi yandan da gülmekten kırıldımmm:roflol:a.s.:nazar::enbuyukkk:

sırnaşık şey hainsin sen yaaa , banane banane bende istiyommmmm

:roflol: :roflol:

hain dom dom değilim ama artık 2 kilo daha vermişimmm
hiç takma bak yarın herşey güzel olcakkk

ii gecelerrrrrrrrrr uykum yokkkkkkkkkkkkk tenzile uyudun muuuuuuu :)
ii gecelr herkeslerrrrrrreeee

Saat 2 Ve Ben Ayaktayim Yağmur 12 Deyatti 2de Emmeye Kalkti Yatti Kalkmazda Ama Uykum Yokkkkkkk

selam kızlar....
nasılsınız?yavrular nasıl?
benim kuzum çk şükür sağlıklı...ama uyku düzenimiz hiç yok geceleri sabaha kadar uyumuyor...kızlar bir de sizin bebekleriniz uykuda ıkınıyorlar mı.benim ki hiç susmuyor uykuda sürekli sesler çıkartıyo ıkınıyor.rahatsız gibi.her şeyi denedim gazını çıkarttım yatağını değiştirdim fayda etmedi....bi bilgisi olan var mı?
br de hıçkırık tutunca yapabileceğimiz bşey var mı....çok tutuyo benim kızımı ve ayağı uzun sürüyo...

slm kızlar nasılsınız.
bebişler nasıl.
biz buün saat 7.30 da kötü haberle uyandık.
eşimin dayısı akciğer kanseri. dün hastaneye kaldırmışlar. bu sabah yoğun bakıma almışlar.
eşim le kayınvalidem gitti hastaneye. inş çıkabilir.
5 ay öncede teyzesi vefat etti. yaprak dökümü gibilerç
sıra kaynanamda mı ne.
Allah gecinden versin.

selam kızlar....
benim kuzum çk şükür sağlıklı...ama uyku düzenimiz hiç yok geceleri sabaha kadar uyumuyor...kızlar bir de sizin bebekleriniz uykuda ıkınıyorlar mı.benim ki hiç susmuyor uykuda sürekli sesler çıkartıyo ıkınıyor.rahatsız gibi.her şeyi denedim gazını çıkarttım yatağını değiştirdim fayda etmedi....bi bilgisi olan var mı?
br de hıçkırık tutunca yapabileceğimiz bşey var mı....çok tutuyo benim kızımı ve ayağı uzun sürüyo...

tatlım beni bebişimde ilk aylarda öleydi.
hıçkırıkta çok tutuyordu.
ben hıçkırık tutunca biraz emziriyordum. geçiyordu.
gerçi iyiymiş hıçkırık tutması.
hatta şuan kucağımda ve hıçkırıyor.:)

slm kızlar nasılsınız.
bebişler nasıl.
biz buün saat 7.30 da kötü haberle uyandık.
eşimin dayısı akciğer kanseri. dün hastaneye kaldırmışlar. bu sabah yoğun bakıma almışlar.
eşim le kayınvalidem gitti hastaneye. inş çıkabilir.
5 ay öncede teyzesi vefat etti. yaprak dökümü gibilerç
sıra kaynanamda mı ne.
Allah gecinden versin.

çok geçmiş olsun canım allah gecinden versin azil şifalar diliyorum

tatlım beni bebişimde ilk aylarda öleydi.
hıçkırıkta çok tutuyordu.
ben hıçkırık tutunca biraz emziriyordum. geçiyordu.
gerçi iyiymiş hıçkırık tutması.
hatta şuan kucağımda ve hıçkırıyor.:)

saolcanım teşekkür ederim ayrıca çok geçmiş olsun...allah iyiylik şifa versin...

selam kızlar....

Merhaba canım. Maşallar bebişine.
Benim kuzumda ilk doğduğumda öyleydi. Geceleri sabaha kadar uyumuyordu. Pazertesi günü 1 ayımızı dolduruyoruz anca bir haftadır düzene girdi. Şimdi 4-5 kere kalkıyor onda da emip uyuyor. Hıçkırık tutması için tek çözüm emzirmek dene işe yarıyor.
Bu ıkınma sorunu bizdede var. Kuzum uyurken öyle bir ıkınıyorki resmen acısı yüzünden okunuyor. Benimde içim parçalanıyor.senağlamasenağlama
Pazartesi kontrol ve aşımız var. Dr. soracağım sanada haber veririm.

Merhaba canım. Maşallar bebişine.
Benim kuzumda ilk doğduğumda öyleydi. Geceleri sabaha kadar uyumuyordu. Pazertesi günü 1 ayımızı dolduruyoruz anca bir haftadır düzene girdi. Şimdi 4-5 kere kalkıyor onda da emip uyuyor. Hıçkırık tutması için tek çözüm emzirmek dene işe yarıyor.
Bu ıkınma sorunu bizdede var. Kuzum uyurken öyle bir ıkınıyorki resmen acısı yüzünden okunuyor. Benimde içim parçalanıyor.senağlamasenağlama
Pazartesi kontrol ve aşımız var. Dr. soracağım sanada haber veririm.

canım teşekkürler.doktordan gelince n olur banada haber ver...sanırım 40 ımız çıkana kadar böyle olacağız...

ya kızlar. uzaktan gelen misafirlerden burayada gelen de olacak.
Evim çokda temiz değil. kaç gündür temizlik yapamıyorum bizim yaramazdan.
ayrıca yemek de lazım.
Bizim yaramaz durmuyo sürekli kucak istiyor.
kafayı yicem....

Back