• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Anne Olanlarr....

başın sağolsun zeynepçim çok zor hamileyken 5 kişyi kaybettim dedem annemin dayısı eşimin işyerrinde üst kat komşusu eşimin anneannesi ve nice hatırlayamadıklarım hepsi bu 9 ay içinde olmuştu.ALLAH KALANLARA SAĞLIK VERSİNN

Kizlar Demir Ilaci Benim Kizin Gazlarini Geri Döndürdü çocuk Sürekli Kabiz Bugübn Daha Yeni Uyudu Ya :(

cnm senin bebişinde çok şeker maşallah.ALLAHIMIZA EMANET
ÖNCEDEN ÇOK YAPARDI ŞİMDİ 1 KERE YAPIYOR VE SÜREKLİ IKINIYO ÇOK ZORLANIYOO
SORUN OLMAZ MI Kİ CNM DR MU DEDİ Kİ 2 GÜNDE VER DİYEE

cnm ya demire erken başlamışsınız hiç verme bence 4. aya kadar kimisi 6. ayda başlıyo çünkü.bizde 1 hafta sonra 5 aylık oluyoruz dolu doluu.hayırlısıylaa

cnm armut yyerine milupanın rezene çayını dene ben 92 gün gaz problemi çekti yağmr gece 8-1 ağlşardı rezene ii geldi bide zinco işe yaradıı

biz 92. günde rahatladıkk sizinde bugün yarın geçer inşş.92. gün dönüm noktası bizde uyku düzeni falan ii gidiyoduk şu 1 haftadır dişten dolayı zorlukta var deri kalkmış diş geliyo sanırım yine
rezene denedinmi cnm papata karişı sevmemişti hala das sevmiyor folu kutuyu biz içeicez artık 3 ay geçti çünkü
sab simplex adı sanırım çok iimişşşşş patır paır anladın sen

slm cnm ya benim bebeiş yine acıkmıyooo 5 saat oldu bi durum yokk.dişimiz geliyooo yolda derisi kabarmış ama bakalım gelecekmi sanırım sağ kulağa vuruyor alt sağdan geliyoo

ya niye kimse yokkiiii
şimdiiiiiiiii
kabızlığa ne ii gelir kızlar yaaa
ateş düşürücü fitil olmaz dimiii

ferrum yapıyor kabızı ıkınmaktan saç dipleri bile kızarıyor efenin , kuru kayısı altım haşladım rendeledim süzdüm pişiler yaptım püre şeklinde 2 küçük mama kaşığı aç karnına verdim bakalım yarına rahatlar sanırım

cnm ben ferrum aldım ama 2 gün kullandım ferroya döndümmm açıkçasdı takıılmıştım biliyosun çok sulu diye
dolaba koydum bişey olurmuki sonra kullansam

neden şimdi tekrar değiştirmek istediğini anlamadım ama yeni daha bişi olmamıştır sonuçta bitene kadar kullanıcağız buda zaten 1 ay kadar sürer ben dolaba bile koymuyorum

cnm ben ferro kullanıyorum ferrum çok sulu ve renkli diye ferroyu uyurken veriyorum birden yani anlamııyo gidiyo
uyudu bakalım 10 dasuyurdu 1 e kaydı
yazdım msjım gitmedi sana ne oldu diye ama
nasıl efeeee

bu ay sonu son karma ve ve aylık kontrolümüz var bakalım tahliller nasıl çıkıcak bendede düşük çıkmıştı değerler bende ferrum tablet kullanıyorum , analı oğllu mahvolduk anlayacağın ........,

efe 12 den evvel yatmaz zaten de uykuda dokunamam ki uyanırda bir daha yatmaz biraz tuhaftır benim oğlum , ilaç oğlum ilaç diyorumki başka bişey verdiğimde ilaç sanmasın ama alıştı sanırım bu kelimeyi duyar duymaz kilit yapıyo ağzını şaklabanlık yapıp güldürerek açtırıyorum ağzını her defasındada böğhhh diyip titriyo midesi kalkıyo garibimin

ben 2 ay kullandım ama 12. ayda demişlerdi bende pzt gidicem bi sorim olmazsa kan grubunu biliyomusun cnm senn
ii geceler bu arada yatım bende

evet (a+) kan grubunu bari öğreniyim diye yaptırmıştım tahlil zaten anemi dediler işte , anne baba aynı grup olunca başka ihtimal kalmıyo sanırım

2 ay oldumuki , ne çabuk geçiyor zaman aynu günlerde başlamıştık seninle
iyi gecelerrrr , Allah rahatlık versin

Back