• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Anne Olanlarr....

valla ben yarın çıkarıcam bugün uyudu çok çıkamadık bugün camı açtım giydirdim onu şapka falan sardım camı açtım tam 3 saat uyudu hava ve banyoo ii oluyo ama

ya görmüyomusunuz ağzı burnu açık dışarlarda birsürü çocuk dolanıyo onlara bişey olmuyo bizimkilere oluyo fazla titizlikten işte
elektrikler gitti geldi
ev buz kesti ya
öle 1 saat 2 saat değil bi paraka çıkıyoz 5 dk yürüyoruz biraz tamam işte o kadarcık yaniii
hava onlar için çok önemli

ilk doğduğunda sarıyodum sarmalıyodum sıcağın alnında hasta oldu o günden beri pek üstüne düşmüyorum şükür biişey yokk benim sakarlıklarımın dışındaaa

güldencim sana katılıyorum ne kadar bebişlerin üstüne düşsek sarıp sarmalasak o kadar hasta oluyorlar

bugün misafirlerim vardı yorulmuşum ya.kızıma evsahibim baktı onun yanındaydı özlemişim kızımı çalışan anneler nasıl dayanıyor allah kolaylık versin

Cnm Ben Cvp Yazdim Sana Diş Firçasi Ben Vermem Ii Değil Boğazina Kaçar Falan Dedimm Başka Ne Dedin Kiii Kaçirmişimm

alınma güzel anne bazen gözden kaçıyor olabilir canımm benim yazdıklarımada bazen cevap gelmiyorr.sanada iyi gecelerr canımm bebişinede tatlı uykularr

özlettin kendini nasıl geçtii gününnn

nasıl geçsin işte koşturma misafir vardı 10 kişi allahtan çocuk yoktu kızımada evsahibim baktı özldim kızımı sen çalışmayı düşünüyorum demiştin yağmurun hasretine nasıl dayanırsın bilmeme canımm

benim minnoş uyandı gideyim biraz koklaşalımm kuzucuğumla iyi gecelerrr güldencimm bebişinede tatlı uykularrrrrrrrr

nasıl geçsin işte koşturma misafir vardı 10 kişi allahtan çocuk yoktu kızımada evsahibim baktı özldim kızımı sen çalışmayı düşünüyorum demiştin yağmurun hasretine nasıl dayanırsın bilmeme canımm

CNM DÜN DÜŞÜNÜYODUM BUGÜN DÜŞÜNMÜYORUMMM ZOR O İŞŞŞ:roflol:

Back