Yeni Anne Olanlarr....

iyi geceler kızlarrrr, oğlumda kızımda uyudular eşimde henüz gelmedi işten ohhhh rahat rahat gireyim dedim ama siz yoksunuz sanırım.

Arkadaşlar lütfen akıl verin
haftada 1 gün çalışabileceğim bir iş teklifi aldım ve hemen kabul edip bugün başladım , süt sağdım birde biberon alıp oğlumu anneme bıraktım sanıyordumki ben gelene dek o sütü emip mutlu mesut bir gün geçiricek ne kaşıkla nede biberonla bir damla dahi süt almamış , 2 saat sonra acil eve çağrıldım ben dönene dek aç ağlamış durmuş
Şimdi sorum 4 aylık olduk neredeyse bugüne dek hiç biberon emmedi hangi biberonun emziği anne memesine daha yakındır marka değil de model daha önemli sanırım benim için tavsiyelerinize ihtiyacım var

egemeeeen kızına 100 bin kere maşallaaaah çok tatlı olmuş tombiş istemiyorum dedin sana inat tombiş olmuş ama çok yakışmış ayyy şurda olacak ki sıktırıvercem yanaklarını(şaka tabi kıyılırmı hiç sıktırmaya)Allah nazarlardan saklasın canım ya hepimizinkileri

cnm kabız olmuş meğer üşütmüşüm onu yaaaa
sorma zeynepçimm yaaa büyük konuşmamak lazımmış :)

ben de bebeyağı poposuna sürsüm rahat yapsın diye ama çok yapardı dün hiç yapmadı ya bende büyüyo ya azaldı diye düşnmüştüm ..içirimmi bişey olmz dimi yutabilir yanii..

yok cnm ne nazarı hepimizin bebişlerine maşallah artık aile gibiyiz değmşse benim nazarım değmiştir dün de annem geldi kadına zehir oldu gün üzüldüü çok ya bide titredi falan ya çok korktum havale sandım şükür kabus bitti..ee kızlar sizler nasılsınızzz

slmlarrrr.
giremiyorum dünden beri. annemler bendee
giremiyorumm. güldencim geçmiş olsun.
fitil denedinmi? bizde olmuştuk kabız fitil hemen yaptırmıştı.

egemencim gecmis olsun tatlım valla benimkide 3 gündür öyle ama bizim atesimizde var sanırım dis çıkardığımız icin böyle huzursuz ve atesleniyo

ben de bebeyağı poposuna sürsüm rahat yapsın diye ama çok yapardı dün hiç yapmadı ya bende büyüyo ya azaldı diye düşnmüştüm ..içirimmi bişey olmz dimi yutabilir yanii..

hiç birşey olmaz canımm bebim bebişte o aylarda çok kabız oluyordu zeytin yağı iyi gelirrr kolayca yutar canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…