- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #1.321
valla gazı değil canımcım. kaybetme fobisi mi ne varmış bebklerde 3 aylıkken başlıyomuş. o yüzden çok sık uyanıyor ve sürekli emmek istiyor. normalde bebkler gece artık acıkmazmış. ama bizimkinin sürekli eli ağzında ve cıyak cıyak. diş de değildir dedi doktor. fobimiymiş neymiş işte anneyi kendinin bir parçası zannediyomuş. bırakın ağlasın kendi kendine uyur diyorlar. ama ne uyuması dahada cıyak cıyak ağlıyoruz. ben çözüm bulamdım bir türlü
valla gazı değil canımcım. kaybetme fobisi mi ne varmış bebklerde 3 aylıkken başlıyomuş. o yüzden çok sık uyanıyor ve sürekli emmek istiyor. normalde bebkler gece artık acıkmazmış. ama bizimkinin sürekli eli ağzında ve cıyak cıyak. diş de değildir dedi doktor. fobimiymiş neymiş işte anneyi kendinin bir parçası zannediyomuş. bırakın ağlasın kendi kendine uyur diyorlar. ama ne uyuması dahada cıyak cıyak ağlıyoruz. ben çözüm bulamdım bir türlü
selam kızlarr, nasılsınız, arda da sık uyanıyor gecelri, geceleri acıkmaz demelerine pek inanmıyorum, berkanda kaç kere uyanır emerdi, kaç gece göğsüm dışarda emzirirken uyuduğumu bilirm
saol çiçek
iyiyim
umarım sende iyisindir
derin de yeni uyudu
yemek yapim bari
ütü de war
ay bitmioki iş
saçları bayaga dökülmüş yağmucugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?