• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Anne Olanlarr....

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım bebekleriniz nasıl bayadır uzak kaldım sizlerden
görüşmeyeli nasılsınız bi yaramazlık yoktur umarımmmm

Ben de bi bakınayım dedim kızlar.
Ekin naz mesajın ve güzel dileklerin için saol canımŞeniz
Mutlu yıllar hepinize...
kızım 7.5 aylık oldu.
Emekliyo artık iyice.
anlıycanız kendime hiç vaktim kalmıyo.
Sizin bebişler de büyümüş maşallahhhh:nazar:

Mutlu yıllar hepinize...
kızım 7.5 aylık oldu.
Emekliyo artık iyice.

benim kızımda emekleme çabaları içindee henüz tam emeklemiyor canımm

yok cnm bende
iyiyiz derinle
sen nasılsın
deniz ne yapıor

bizde iyiyiz canım annemdeyim bu hafta kardeşimin nişanı sebebiyle
denizde iyi ananesiyle mutlu mesut geçiniyorlar...dişimiz iyidenm iyiye belli oldu
artık...gün geçtikçe daha başka şeyler öğreniyor...

Mutlu yıllar hepinize...
kızım 7.5 aylık oldu.
Emekliyo artık iyice.

nbr canım ya hiç gözükmüyorsun gizemde başladı emeklemeye
:dance::emir_bebek:

Ütten ve alttan iki dişi çıkmıştı.Üstten iki diş daha patlatmış bugün gördüm.6 diş oldu yani.Çok çabuk çıkardı bu ufaklık.Büyük kızım daha geç çıkarmıştı

bizimkininde 2 dişi çıktıı üsttendee patlamak üzereee benimde büyük kızım 1 yaşında diş çıkarmaya başlamıştııııııııı her çocuk bir olmuyor işte sağlıkları yerinde olsunn herşeyy zamanla olur zaten canım

İyilik tatarcım.
Valla iki çocuk zor yetişiyorum.Birinin okulu,dersleri,kendi okulum bir de bebiş nasıl yattığımı bilmiyorum
Yine de takılıyorum arada,Maşallah senin kızda hızlı bücür.

vallazor canım2 cocuk hangine yetişencen bide dersler
bu arada gizem hala emi,yor maşşlah corba ve ek gıda da alıyor

sormayın kızlarr bendede aynı sorunn bu sene 1 başladı kızımm çok zor oluyor sağolsunn dersleriyle eşim çok ilgileniyorrrrrrrrrrrr

slm kızlar benim kız uyuduuuu uyanmaz artık dünün acısını çıkarıyo ekincim webcamden mi çektin resmi uğur böcekli çekseydin ya :) avatardann bahsediyortumm

cnm 4. ayında 8 kilo idi tombul sosiz oldu yaa sorma belki bu ay az alır fazlada emmiyo eskisi gibi ama doyuyo sanırım

Gülden canım benimki de 4. ayında tombul bıcırıktı tam 8 kiloydu. Ama sonra daha az kilo alıyolar. Biz kontrole ve aşıya gittik bugün, pnömokok ve karma olduk. 8850 kilo, 70,5 cm boyumuz. Ateşimiz var biraz.

umarınm cnm şu ana kadar fiks 1,5 kilo aldı gerçi veriyolar sobnra anne sütünden zarar gelmezmiş araştırdım

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr bende kızımı doyurucammmmmm bebişlerinizede tatlı uykularrrrrrrrrrr

Back