• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Anne Olanlarr....

benimm kızımmında saçları çok döküldüü.ama zatenn sık saçlarıı verdı anca iyi olduuu.kızımm çok yaramazz ne yapıcamm kucağımdaa oraya buraya saldırıyorr herşeyi elliyecekk çok meraklııı şu an emekleme çabaları içindee emeklemeye başlarsa yandımm kimse tutamazz artıkk .allah sağlık versindee yerindee durmuyorrrrr yazın ne yaparız hepimizinn bebişleri yürümeye başlarrr o zammannn yandıkk bu kadarr sıkk sohpet edemeyizz gibime geliyorrrr

selam kızlaaaaar nasılsınız benim tatilim bittiiiiiii:(((( artık evimdeyim çok güzel bir tatildi antalya süperdi tam bahar havası vardı üzerime mont dahi giymedim siz düşünün artık çok şükür oğluşumuda hasta etmeden döndük tatilden bakalım neler kaynatmışsınız çoook yazılar yazılmış okuyabilirsem okuyacam hepsini görüşürüüüüüz hepinizin yeni yılı ve geçmiş bayramı kutlu olsuuuuuuun

tavsiye ederim cnm
ama benimkine sölemedim birsürü okul arkadaşım varrrr
ne bilim şimdi eklemişler bide bende ekledim bişey dermikineeesölesemmikiii
gerçi evli barklı kadınım yawwwwwww
tenzile çıkarmı dersin bayağıdır dökülüuo çok döküldü ama saç var hala toptan dökülsede yenileri çıksaa
siyahlar döküldü sarıya yakın bi renk çıkıyo ama sarı değil açık yani.
bugün tewmizlik yer değiştirme olayları yordu beni
bu bebeişler büyüdükçe evlere sığömayacağız galibaa

bu arada artrık hiç yatmak istemiyo oturtunca da kendini çne atıyo bi ortasını bulamadık yaniiiii
bu kadar hareket büyüdükçe zorlaşıyomuş sanırım bide ek gıdalara geçince yandım sanırımm

tavsiye ederim cnm
ama benimkine sölemedim birsürü okul arkadaşım varrrr
ne bilim şimdi eklemişler bide bende ekledim bişey dermikineeesölesemmikiii
gerçi evli barklı kadınım yawwwwwww
tenzile çıkarmı dersin bayağıdır dökülüuo çok döküldü ama saç var hala toptan dökülsede yenileri çıksaa
siyahlar döküldü sarıya yakın bi renk çıkıyo ama sarı değil açık yani.
bugün tewmizlik yer değiştirme olayları yordu beni
bu bebeişler büyüdükçe evlere sığömayacağız galibaa
ne diyebilirki eşin anlamadım ben???

saçlar çıkar merak etme bişecik olmas

Ya Cnm Ne Biliyim şimdi Ben Onun Eski Arkadaşlariyla Görüşmesini Istemiyorum O Açidan şimdi Ben Burdan Sanal Da Olsa Görüşürsem Bilmem Kiiii Gerçi Bişey Demez Ama Ona Sölemedim Ya Içim Bi Tuhaf
çok Erkek Arkadaşimda Var Liseden Zaten 4 Kizdik Sinifta:20 Kişiden

:roflol::roflol:
,çok güldürdün beni ya.bende yaz aylarında çoğu zaman sadece emzirme sütyeni ile yatardım.birde ilk aylar sütte fazla olur hep çarşafa akardı sütler ve hep süt kokardım....şimdidie o sütler olsa keşke...yerimseniben

kışın emzirmek de zor, sürekli karnım göğsüm açıkta, üşütüceğim diye korkuyorum, zamanla sütler azalıyor dimi, aynen sütler akıyor, çarşaf pijama yastık herşey süt kokuyorr, ama en güzel koku da bebişlerimizin kokusuuu

valla maşallah diyim henüz azalan bişey yok ve tam gaz akıyor sütler ne zamana kadar emziricez peki yani bi süre varmııı

hülyacım resimlerin çok zor açılıyor ve sayfayı ağırlaştırıyo biraz küçültsen

zehracım teşekkürler bu arada ben beceremedim nasıl oluyo ki teşekkür senin kıznı da koklarım cnmm

kışın emzirmek de zor, sürekli karnım göğsüm açıkta, üşütüceğim diye korkuyorum, zamanla sütler azalıyor dimi, aynen sütler akıyor, çarşaf pijama yastık herşey süt kokuyorr, ama en güzel koku da bebişlerimizin kokusuuu

neden göğüs pedi kullanmıyorsunuz

Ya Cnm Ne Biliyim şimdi Ben Onun Eski Arkadaşlariyla Görüşmesini Istemiyorum O Açidan şimdi Ben Burdan Sanal Da Olsa Görüşürsem Bilmem Kiiii Gerçi Bişey Demez Ama Ona Sölemedim Ya Içim Bi Tuhaf
çok Erkek Arkadaşimda Var Liseden Zaten 4 Kizdik Sinifta:20 Kişiden
ewlenince hayatınızı initialize ettiniz sanırım...yada resetlediniz:
yağmur kaç kilo olmuş bu arada
gulden

cnm 4. ayında 8 kilo idi tombul sosiz oldu yaa sorma belki bu ay az alır fazlada emmiyo eskisi gibi ama doyuyo sanırım

Back