E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #1.121
Ferro Yerine Ferrum Aldiriyorum Tadi Güzelmişş
Devit 3 Damla Veriyodum
Ferrumuda Kiloya Karşilik Vericem 8 Damla Umarim Ferro Gibi Olmaz 2 Gündür Kullandik Hep Kustu
Zeynepçim Suya Değilde Anne Sütüne Ekle Ver Kilosu Arttikça 1 Damla Arttirirsin
8 Kilo 8 Damla Dedi Benim Dr Ama çok Aktif Oldu Yağmur Içtiğinden Beri Yaaa
tesekkur ederiiim çiçek<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<tenzilecim iyiki doğdun. mutlu yıllarrrrrrr.
gecmiş olsun nilguncum<<<<<<<<<<<<<<<<<<gizemim mama sandalyesinden düştü nasıl oldu anlamadım valla iyice kapatamamışım
tesekkur ederiiim çiçek<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
tesekkur ederim güldenciimHAPPY BIRHTDAY TO YOU KIZINLA EV EŞİNLE NİCE MUTLU DOĞUMGÜNLERİNE CNMMMMa.s.
çok be tatar o kadar verme kaç kilo ki başka bi yer 4 damla dedi kararsızım bide 4 aydan sonra devit 3 ü bıraktıranda varmış kafam karışt ya 1 yaşa kadar
tadı kötü başka bişey alıcam tadı güzel olan araştırıyorum eşime söledim bunu süte karıştır ver dediler ama iğrenç
bide 8 damla verdim kabız yaptı ya kaka yapamıyo az vericem bende
gizemim mama sandalyesinden düştü nasıl oldu anlamadım valla iyice kapatamamışım
saol özüm<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Tenzile canım mutlu yıllar, bebeğinle ve eşinle sağlıklı huzurlu yıllar geçirin!
cnm aç karna mı veriyim ferrum yada ferro yani demiriii çok be özüm okdar verme kşloya göre veriyor herkess
Canım, geçmiş olsun. Dikkat etmek lazım artık, Mert de geçen park yataktan ayağını uzattı dışarı. Ben daha mama sandalyesine koymadım, sen ne zamandır koyuyosun?
arkadaşlar kızımın burnundaki hırıltı gitmiyor damla kullanmama rağmen öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?