Yeni Anne Olanlarr....

ilk başlarda ultra prima kullandımm 2 aydır evy bayb kullanıyorumm çok memnun kaldımm fiyatıda daha uygunn dışarıda hiç sızdırmıyorrr tavsiye ederim kızlarr

ben cok memnunum primadan ve değistirince hemen tahris oluyo sanrım poposu alıstı pimaya bende 5 tane değistiriyorum

ya kızlarr şu oyun kulübüne fena kafayı taktımm süreklii oyun oynamakk istiyorumm sinir oldumm kendimeee frumları bile gezemiyorumm bu yüzdennn

10 tane cok degilmi ,,,,,,,,,,,,,,

benimm kızımm çok çiş yapıyorr hem sabahh 5 akşamm 12 kadarr normal değiilmi canımm çokmı saık değiştiritomm kii eşimm oyüzdenn diyorr bezllerii nereye götürüyonn diyee kendim kullanmıyomm heralde diyommm neysee azz kullanıyımm artıkınn

oo tatarcımm hemenn birincileiklerii kaptınn bakıyorummm çocukları unuttuk buarada gerçii benimkii mışıll mışıll uyuyorr teyzelerii banyo yaptıkk yarınn istanbula gidiyorumm annemlerrrreeeeeeeee

oo tatarcımm hemenn birincileiklerii kaptınn bakıyorummm çocukları unuttuk buarada gerçii benimkii mışıll mışıll uyuyorr teyzelerii banyo yaptıkk yarınn istanbula gidiyorumm annemlerrrreeeeeeeee

yemegini yedirdim kakasını yapmış temizledim şidi oynuyor yüretecte
anneler nede otuıruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…