Yeni Anne Olanlarr....

merhaba arkadaşlar yeni üye sayılırım bu aralar pek giremedim aynı zamanda yeni anneyim bebğim iki buçuk aylık geceleri uykumuz düzene girdi ama bazen 7 saat falan uyuyor bende uyuya kalıyorum o nedenle uzun bir süre emmemiş oluyor sizce sakıncası var mıdır gerçi bu aralar saat kurmaya başladım 3-4 saat sonra emdiriyorum uygun mu

fatözcüm bencede uyuma ve emzir.
kız mı bebeğin erkekmi?

bizde yarın gidiyoruzzzzzz. annaane babaanne dedeler
çok özledilerr. inşallah bebişlerimiz hasta olmadan döneriz evlerimize.

fatözcüm artık büyümüş bebişin saate takılmana grek yok
bırak fındık rahat rahat uyusun
acıkınca uyanır
bu xzamanlarını çok arayacaksın ona göre :)

walla 5 aylık bebeğim we su zamana kadar hiç saat kurmadım
seninkide 2.5 aylık
küçük değil artık

ya arkadaşlar mesajlarını zı yeni okuyorum biraz kafam karıştı iki şeçenek çıkıyor şuan annemlerin yanındayım büyüklere soruyorum bazısı kaldır emzir diyor bazısı bebek acıksa kendi uyanır diyor neyse zaten bu durum çok tekrarlanmadı hepinize teşekkürler herkese iyi bayramlar bebğim bu arada kız adı eylül anne olmak da bir harika bir okadar da zor

nasıl rahat edeceksen öyle dawranman en akıllıca çözüm................
sana da ii bayramlar,sewgiler

kızlar meraba nasılsınız dün giremedik komsuya oturmaya gitmistik gecte geldik giremedim

ya arkadaşlar mesajlarını zı yeni okuyorum biraz kafam karıştı iki şeçenek çıkıyor şuan annemlerin yanındayım büyüklere soruyorum bazısı kaldır emzir diyor bazısı bebek acıksa kendi uyanır diyor neyse zaten bu durum çok tekrarlanmadı hepinize teşekkürler herkese iyi bayramlar bebğim bu arada kız adı eylül anne olmak da bir harika bir okadar da zor

cnm annelik içgüdülerin en doğruyu yaptırır sana merak etme.
biz ne desekte en doğrusunu sen bilirsin.
sanada iyi bayramlar.

nereye gidiyosunuz tatlım bizde bayramın ilk günü antalyaya anneme gidicez ama karda cok yağıyo korktum valla ucaktanda hayırlısıyla gideriz insallah

hadi size ii gezmeler bende arefe gecesi annemde kalıcam yağmurla sonra istanbul içi gezmeler falann.eşim ilk günü gelecek yanımıza
yağmura elma püresi verdim yutabilecekmi diye bi sevdiki anlatamam

kızlar sızlere bırseyler sorucam,gecen gun bebegımın aglamalarından bahsetmıştım hatırlıyorsanız ;pazar gunu kontrole goturdum ıdrar yolu enfeksıyonu azalmış,tamamen gecmemiş,grıpte çok şukur nıspeten daha ıyı,ama bebegım hala benı çok fazla emmiyor,uzuluyorum,yavrum benım ya o başlangıcta çok iştahlıydı şimdi emmıyor,kızlar annem dogum için memleketten yanıma geldı ,ALLAH razı olsun ınanılmaz destek oluyor,ancak bayram sonrası gıdecek,çok korkuyorum nasıl yapıcam tek başıma? sızler ne yaptınız?yardımcılarınız var mı?ya BESTE çok aglarsa?????ya bırde başka soru daha, ben forma yenı konu açamıyorum,lutfen yardımcı olun neden açamıyorum,nasıl duzeltıcem bu olayı?

doğumundan itibaren ben bakıyorum ailelerimiz uzakta burada bana yardım edcek kimsede yok ama zorlanmıyorum...zamanla bebişini o kadar iyi tanıyorsunki bir hareketinde ne istediğini anlıyorsun..her çocuk ağlar benim oğluşum çok ağladığı zaman diğer odaları geziyoruz ilgisi dağlıyor ağlamayı kesiyor...gazı çok yoksa ya açtır yada altını kirletmiştir..korkma alışırsın...

Back