Yeni Anne Olanlarr....

yedikleri mamadan da olabilir canım ne veriyorsun ben d3 bide sanosol veriyorum ve kan damlası
oglum 11 aylıktı diş cıkardıgında cok gewc cıkardı ve cok gec düşürdü dışlerini

Doktorumuzu aradım, mamadandır dedi. Hero babynin pirinçli sütlü mamasını veriyorum günde 1 kez, damlayı sabah 8 akşam 8 veriyodum, öyle demişti doktor ama ben de toplam 8 ya da 10 vericem. Bi de bu vitamin var ya ben multitabs kullanıyodum doktor devletin karşıladığı vitamin şurubu verdi, boşuna para vermeyin aynısı dedi. kızlar kaynatmışınız yine ama misafirim var babam, ablamlar eniştemler geldiler Ankara'dan. Giremem bu ara. Kaynatın bensiz bakalım!

Merhaba sewgili arkadaslarım:)
haftasonu kaçamak yapalım dedik we eşim+kızımla ARMUTLU ya dewremülke gittik,çok hoş bir haftasonu tatili geçirdik,deniz-kaplıca-aktiwiteler falan çok güzeldi
kendi çektiğim fotolardan bi kaç tane de ekliyorum
:)
pic2698ml8.jpg

pic2704rn4.jpg

pic2710yj9.jpg

teşekkürler cnm biz geldik kız emmiyodu falandı ama 3 haftada almış 1 kilo olmuş 7700...yani artık sık emmeyebilir 2 dk bile emse yeterli olabilir dedi dr.
ama acıkınca illa ağlaması gerekmez sen yinede acıktığını giisedince emzir dedi

maşallah
her halukarda emzir sen bence de
olmazsa ek gıda werirsin zaten
gece herhalde doyuyor uyanmadığına göre

cnm artık 2 kere uyanıyor önceden sık emerdi uyanmazdı ama değişti yine bazen kalkmıyo bazen kalkıyoo garip oldu çıktı
ben izlemiyorum tv hiçç
bayramda napıyosunuz

selam kızlaar nasılsınııııız ben çook mutluyum yarın gidiyoruz annemlerin yanınaaaaaa antalya ya bayramdan sonra ki 1 haftada yokum eşim yıllık izninden 1 hafta kullanacak çok bunladı yoğun çalışıyolar yani ayın 30 una kadar yokuuuz annemlerle vakit geçirmek süper olucak ama kayınvalidemlerde aynı yerde çok severim aslında kayınvalidemi ama herşeye çok yorum yapar çocuk konusunda falan karışır bakalım tatil umarım iyi gelir stres yapmadan geçirebilirsem iyi çünkü en nefret ettiğim şey işime karışılmasıdır umarım korktuğum kadar kötü geçmez

günaydın kızlar herkes bayram hazırlığında sanırımmm
valla eşim kvalidelere gidecek arefeden bizde gidecektik ama ben annemlere gidicem 5 dk hemen çok soğuk hava üsküdar uzak geliyo bide çok deli seviyolar çocuğu aptal ediyolar ya...yani ilk günü eşimle ayrı yerlerde olucaz ama öğleden sonra yanımıza gelecek bende annem babam kardeşim ve yağmurla ilk bayram gününü yaşayacağız

merhaba arkadaşlar yeni üye sayılırım bu aralar pek giremedim aynı zamanda yeni anneyim bebğim iki buçuk aylık geceleri uykumuz düzene girdi ama bazen 7 saat falan uyuyor bende uyuya kalıyorum o nedenle uzun bir süre emmemiş oluyor sizce sakıncası var mıdır gerçi bu aralar saat kurmaya başladım 3-4 saat sonra emdiriyorum uygun mu

sakıncası var tabiii kız uyuyakalma aç gözleriniii
o sana çok muhtaç kan şekeri düşer aç kalırsaaa
kalkmaya çalışşş

kızlarr herkese iyi bayramlarrrr bende bugünn annemlere gidiyorumm bayramıı orda geçireceğizz istanbuldaaa.kısmetse pazara döneceğizzz bebişleride çok çokk öpüyorummm görüşmekk üzere kızlarrr

görüşürüz cnm ii baka bebişine ve büyüğeeeee
ay kıskanıyodur büyük şimdi bebişi yaa dün trt 1 de tartışılıyodu ilk çocuklar falann

herkese ii bayramlarrrr

merhaba arkadaşlar yeni üye sayılırım bu aralar pek giremedim aynı zamanda yeni anneyim bebğim iki buçuk aylık geceleri uykumuz düzene girdi ama bazen 7 saat falan uyuyor bende uyuya kalıyorum o nedenle uzun bir süre emmemiş oluyor sizce sakıncası var mıdır gerçi bu aralar saat kurmaya başladım 3-4 saat sonra emdiriyorum uygun mu

fatözcüm bencede uyuma ve emzir.
kız mı bebeğin erkekmi?

Back