Yeni Anne Olanlarr....

kızlarrrr iyi gecelerrrr bugünn biraz temizlikk yaptımm bayağıı yorulmuşumm artıkk kalanınıda yarınn yapıcammm.yatıyımdaa dinleniyimm birazz bebişlerinizede allah rahatlıkk versinnn mışıl mışıll uyusunlarr inşallahhhh

kızlar mrb nasılsınız bakalım güldencim gecmis olsun canım ates sorma bizde derkliyiz ondan bencede fitil ver ve ılık dus yaptır cok iyi geliyo

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. güldencim gözün aydın dişiniz çıkmışşşş
esmacım sanada geçmiş olsum. allahım tüm bebişleri hastalıklardan korusunnnn.

güldencimm yağmurr halaa aynıımı emmiyomu canımmm belki boğazları felann ağırıyordurr dr götür canım.kızz yağmuru öyle gördükçe üşüyorumm vallahiiii üşütmesinn yağmurcukkk

CNM ORDA YAĞMUR 2 GÜNLÜK YANİ 23 AĞUSTOS YAZ YANİ SICAK
ÜŞÜMEZ CNM SAOL
YIOKADIM ONU ŞİMDİ UYUYOR AMA HALA EEMMİYOR BENİ DİŞ KAŞIYICISI OLARAK KULLANIYOR SÜTLERİM AKIP GİDİYO SAĞMAKTA ZOR GELİYO BÖLE YANİİİİ

kızlar günden geldim bi oynadım valla sormayın stres falan kalmadı ardayıda babasına verdim o baktı aralarda ğetirdi emdirdim götürdü

kızlar nasılsınız?
Ben dün kendime izin verdim ve bebişimi babaannesine bırakıp eşimle kabadayı filmine gittik.(güzel bir film tavsiye ederim)
Ama akşam kızım çok huzursuzdu.
Kakasının rengi de hafif yeşilimtırak gibi.
Bu arada ben sinemedayken bebişim acıkmış ve kayınvalidemde biraz süt vermiş. acaba ondamı kakasının rengi değişti...

Back