Yeni Anne Olanlarr....

Kızlar ek gıda ve demire başladıktan sonra oğlumun kakası önce sarıyla karışık yeşil oldu, bugün hep yeşildi. Doktorumuzu aradığımda, mamadaki nişastadan merak etme demişti. Bugün hep yeşil olunca doktoruma ulaşamadım, daha önce gittiğimiz başka bi doktoru aradım, arasıra olursa sorun değil ama sürekli olursa göstermek gerebilir dedi. Kusma da var mı dedi, bişeyi yok, çok keyifli dedim ama yarın bi daha arıycam. Sizde oldu mu böyle?

benimm bebişinde kakası yeşill demir damlası kullanınca normal demişti canımm ama istersen sen yinede kendi dr danışş canımm

Slm tatrım, bizde de yok anacım! Ben 8 aylıkken çıkarmışım, bizim oğlan da annesine çektiyse daha var! Tatarcım, Gizem'in kakasının rengi nasıl, demir alınca rengi yeşilleşti mi hiç?

yok degişmedi ben gunde 1 kere 10 damla veriyorum sanırım sen fazla veriyorsun bide kakası sarımtuırak ve katı artık cıvık degil

yedikleri mamadan da olabilir canım ne veriyorsun ben d3 bide sanosol veriyorum ve kan damlası
oglum 11 aylıktı diş cıkardıgında cok gewc cıkardı ve cok gec düşürdü dışlerini

iyi geceler kızlar.
bende bu akşam kaanımı bakıcı teyzeye
bıraktım.gezmeye çıktık. bayram alışverişi falan.
ii geldi bayadır çıkamıyodumm.

günaydın kızlar bebişlerimizin ay farkı var bizde ek gıda falan yok ama geçenlerde bizimkinin kakasıda yeşil olmuştu ve sünüyodu dr a gittik amip olmuş yeşilliği beslenmeden hatta senin yediklerinden de olabilirmiş takip et bakalım ama eğer sünüyosa mutlaka tahlil yaptır kızlar amipi söylediğim kimse ciddiye almıyo amaaan canım amip nolcak ki geçer falan dediler araştırdım çok ciddi sorunlara yol açıyormuş ileride karaciğeri bile bitirirmiş sizlerde dikkat edin dr a siz önermedikçe yapmıyolar bağırsakları daha tam gelişmediğinden diyip geçiyolar mutlaka tahlil isteyin benden tavsiyeee

günaydın kızlar nasılsınız bakalım arda bey iğlesti allahıma sükürler olsun ates falanda yok çok mutluyum çok eski haline nesesine döndü yavrum darısı diğer bebeklere onlarda en yakın zamanda iğlesir insallah

canım benimki ferro sanolu beğenmedi kustu ve gerçekten tadı iğrenç ben bile icemedim doktorumuz da ferrum verdi o gayet iyi iciyo onu tadı daha iyi günde 10 damla veriyorum tatlı ve bebeğiniz hasta olunca demir damlası verilmezmis aklınızda olsun doktorumuz bana kızmıstı verdim diye ama nerden biliyim verilmeyeceğini

mavilim canım cok yaklastı seninkide doğum ne zaman hayırlısıyla kucağına alır aramıza en yakın zamanda dönmem diliğiyle canıms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…