Yeni Anne Olanlarr....

cnm bu arada sizin rahatsızlığınız nasıl oldu
iyileştinizmi

evet cnm bizimki geçti.
Ama bebişiminki hala geçmedi.
En son gittiğimiz dr. 6 aya kadar bu şekilde büyür dedi.
Allah'tan kötü bişi değilmiş. Mikrobik dedi.
6 aydan sonra geçmesse tekrar götürecez.

kızlarr bebişiminn dişii patlamışşşşş:teytey::dance:dün bişeyy yoktuu bir gecedemii çıkktıı dişi acabaaa rahatlasınn bebişimm darısı güldencimm sizinn başınızaaaa:teytey:

kızlar bişey sorcam. sezeryan olanlar. benim dikişlerin ucu
bazen cızzzzz diye sızlıyo. normalmi ki?
bu arada kendi resimlerimizimi koyuyoz.
tatarcım seni daha farklı hayal etmiştimmmm:)

cnm. benim öle durup dururken değilde bazen çamaşırım tam üstüne geliyor. Ozaman acıyor hala..

bende korse taksammı diyorum artık ama 6 ay yasak herşey ya o açıdan yani

tatlım ben dr. sormuştun kullanabilirsin demişti. ben kırkımız çıktıktan sonra kullanmaya başladım.

Bu arada 4 aydan sonra egzersiz de yapabilirsin demişti. bugünlerde başlıyacam inş.

kızlar bebişime bu akşam elma suyu verdim.
Çok beyendi.
Artık bazı şeyleri tattırayım diyorum.Ek gıdaya geçince birden yüklenmiş olmam.
Neleri sevip sevmediğini anlıyım diye...

bizim apatmanda da bir komşumuz kızımı çok seviyor.
Sürekli kıyafet alır getirir.
bu akşamda kırmızı bir kapşonlu panço almış.
yılbaşı hediyesiymiş:))
giydirdim okadar ttatlı olduki...

ekincim saol bizimkide bu gece patlsada rahat etse artık yırtılma var ama çıkmadı daha bişey belişrtgin olarak..cnm kırmızı tulumunu giydiriyorum hemen maşallahını takıyorum ben bile baksam
zaten en çok annenin nazarı değer özellikle kırmızıya dikkat etmek lazım

benimm kızımada kırmızı çokk yakışıyorr tenide beyazz vallahii hepimiizn bebişleride anneleride çokk tatlıı maşallah hepimize nazar değmesinnnn.inşallah en kısa zamanda patlar dişleriniz canımm yağmurckta rahatlarrrr

inşallah ekincim ya kırmızıdan insan çatlar ya kırmıızı korkulacak bi renk aslındaaa çokta severimm ama giydirmemeye çalışırım hepp ama dayanamaz giydiririm...

cnm ghiydir ama sık giydirme ve oku üfle maşallahını da takkkk bişey olmaz ALLAHIN İZNİYLEEEE
İİ GECELER HERKESEEEEE

arkadaşlar ayın sonunda işe başlayacağım,bebişimi bırakmak zor olacak eşimin aş yerindeki arkadaşının annesi bakacak akşam tanışmaya gittik iyi birine benziyor bir hafta felan eve gelecek alışması için inşallah alışır..çok zor şimdiden üzülüyorum ama mecburuz...

ben tam bir yaşına bastı 2 gün sonra kreşe vermek durumunda kalmıştım. annelik çok zor hele ki alışınca bırakmak insanın boğazı düğümleniyor. ama mecburiyet olunca yapılaacak şey en iyisini yapmaya çalışmak.

esradcım kolay gelsin canım üzme kendini her şey bir şekilde yoluna giriyor.

kızlarr bebişiminn dişii patlamışşşşş:teytey::dance:dün bişeyy yoktuu bir gecedemii çıkktıı dişi acabaaa rahatlasınn bebişimm darısı güldencimm sizinn başınızaaaa:teytey:

canım disiniz hayırlı olsun iyi atlattınız darısı güldenin basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…