E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnneyimBen
cuma doğurup gelcem diyoddu ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ya emmiyor itiyor aslında ama önceden günde 10 kere kakiş yapardı düşün şimdi sadece bir yada 2 kere yapıyoo
çok üzülüyorum
dra mı götürsem drda yok kan yok idrar dicek şimdi ya
cuma doğurup gelcem diyoddu ya
ya ciddimisin korktum şimdi ya ama gece emiyor neden ki acaba ama pamukçuk değil uyansın bidaha bakayım ama resmen diş ucu gibi deri yırtılır ya öle yani diş geliyor elleriyle yoluıyo ya kendinniii
haklısın cnm ya pztleride sevmem ya özel bile olsa kalabalık oluyo
bakalım inş atlatırız salı dr yolu göründüüüü
cnm ama bizimkiler prens değil prenses
cnm benim dr haftasonu olmuyoo
kesinlikle öyle güzelimtenzilecin yanlış okumadıysam sen yazmışsın karnıbahar pişirdim gaz yapmadı diye bişey desem inanmazsınız ben kaç gün üst üste barbunya nohut karnıbahar yedim günde nerdeyse yarım litre süt içiyorum ve hiiiiç gaz olmadı keremede geçmedi bence bünyeye göre değişiyo benim hiç gaz sorunum olmaz sanırım kerem bana çekmiş çooooook şükür
tenzilecin yanlış okumadıysam sen yazmışsın karnıbahar pişirdim gaz yapmadı diye bişey desem inanmazsınız ben kaç gün üst üste barbunya nohut karnıbahar yedim günde nerdeyse yarım litre süt içiyorum ve hiiiiç gaz olmadı keremede geçmedi bence bünyeye göre değişiyo benim hiç gaz sorunum olmaz sanırım kerem bana çekmiş çooooook şükür
aman atlasa binme dekızlar bayram günü antalyaya annemlerin yanına ucuyorum oglumla cok mutluyum ama korkuyorum vlla ucak kazasından sonra