Yeni Anne Olanlarr....

canım benimkide 7 aylık daha ama arkadaşımın bebeği var 12 aylık ama o halen vermiyor balık dediğin gibi yıkma ilik suyundan çorba felan yapıyor

merhaba kızlar
nasılsınız?
Ben çooo..k uykusuzum.Dün akşam kızım hiç uyumadı diyebilirim.toplasan 1-2 saat.
Şimdi uyuyor tabi.
Ama ben perişan durumdayım.
Gündüzleri de hiç uyuyamam.off offf

merhaba kızlar
nasılsınız?
Ben çooo..k uykusuzum.Dün akşam kızım hiç uyumadı diyebilirim.toplasan 1-2 saat.
Şimdi uyuyor tabi.
Ama ben perişan durumdayım.
Gündüzleri de hiç uyuyamam.off offf

uyumayı dene canım eger bu gecede uyumasa bbegin senin için zor olur 1,2 saat bile yetiyor dene canım yorgun düşersin

aslında hepimiz kendi resimlerimizi koysak altına da adımızı yazsak birbirimizi tanımış olmaz mıyız:)

hoş olmaz mı

Kızlar ben çıkıyorum artık ne zaman yerleşirim ve görüşürüz bilemiyorum...
kendinize çok iyi bakın bebişlerinizi kokulu kokulu öpüyorum. sizleride öptüm

Hoşçakalın
dostçakalın
sevgiyle ve AŞK la kalın

byee byeee

ya yaktı bzi şu dişler ful ağlıyooo hep eller ağızda yara oldu ya ağzıııı kafayı yemek üzereyimmmm

kızlar dün karnıbahar yemei yaptım we yedim
çok şükür herhangi gaz problemi olmadı
ama güzelce gazını almak gerekiyormuş.birde hamur gibi olana kadar pişirimek lasım
bilginiz olsun
ama hala gazlı içeçek içmmiyorum ,içen warmı?
gülden sen bi ara kola mı içiodun;?

gerçektenn çok zorr egemencimm allah seninde yardımcın olsunn benimm kızımda aynı durumdaa ama yemesii iyi allaha şükürr ama çokk huysuz olduu süreklii mızmızlanıyorr onun üstüne hasatada olduu bugün 2 iğnemizi oldukk yarınn son iğnee baçağındann vurdularr bayağı kan akdıı neden öyle oldu acaba çok ağladıı

benn içmiyorumm canımm gerçi benimm sütümm zatenn azz çocuğa geçmezz ama yinede gazlı içeceklerden uzak duruyorummm tenzilecimm çok hoşş çıkmışınn bende en kısa zamanda resmimi koyucamm.

cnm az önce sızdı yine nasıl uyuttuğumu bi ben biliyorum bugüne kadar hep elleri dışarda uyurdu girdim yanına tuttum sıkıca elleri koydum battaniyesinin içine burun buruna emziğinide verdim 20 dkdır uyuyo ama hep kucak istiyo huysuz oldu çıktı ya
evet çok güsel çıkmış ben seni sarı hatun zannediyodum bi benmiyim sarı şimdikk
kız ekin sen ne renksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…