Yeni Anne Olanlarr....

mercimek corbası yaptım cok ta güzel olmuş kızıma içirsem olurmu acaba yoksa erkenmi 5,5bakktım 6 aylık ken verilir diyor ama bide sade mi verecem yoksa ekmek dograyım tabi içini ekmegin yedimi yiyor da

mercimek corbası yaptım cok ta güzel olmuş kızıma içirsem olurmu acaba yoksa erkenmi 5,5bakktım 6 aylık ken verilir diyor ama bide sade mi verecem yoksa ekmek dograyım tabi içini ekmegin yedimi yiyor da
yiyosa ver cnm. ilk zamanlar ekmeksiz verdim ben, sonra biraz biraz ekledim.
çorba yoğun olursa ekmek koymuyorum. sıvı olursa ekmek ufalıyorum azcık.
gizemcik büyüdüde ek besinedemi başladıı:)

yiyosa ver cnm. ilk zamanlar ekmeksiz verdim ben, sonra biraz biraz ekledim.
çorba yoğun olursa ekmek koymuyorum. sıvı olursa ekmek ufalıyorum azcık.
gizemcik büyüdüde ek besinedemi başladıı:)

yarım kase yedi olsa daha yerdi birdende yuklenmiyim ilk yiyişi corbayı sevdi ekmek te dorradım ama cokkkkkkkkkkk küçük
buyudu ya 5,5 aylık olcaz 2 gun sonra

iyi yapmışsın tatarcım çok verme ilk sefer için.
tarhana tercih ediyodum ben ilk başladığımızda güzel yiyodu.
şimdi hiç iştah kalmadı bu günlerde neden bilmem..

benimm kızımm mercimekk çorbasını yemedii yaa kusacakk gibii oldu benn 5 aylıkkenn çorbalara başladımm canımm sende başlayabilirsinn aslınnda.ayrıcaa oğluşunn içinde sevindimm allah zihin açıklığı versinn canımm

Benim Tontiş En Son 7 Kiloydu 3 Ay Arti 1 Haftada Ama Bugün Mesela 1 Kere Meme Emdi Ve 300 Gr Bile Alamyiz Bu Ay Gibi Geliyoo
Dişlerle Başimiz Dertte Uykudan Elleri Ağizda Uyaniyo Ve Her Yeri Yara Oldu Ağzinin Ellerini Sokmaktan.çikarsada Kurtulsak Artik Yaaaa

bizimde basımız dertte bide azılarımız cıkıyo dahada kötü zorlanıyo yanında bide hastalık of offffffffff

kızlar ben ogluma mercimek tek yapınca yemiyo illaki içinde çesit olacak o yüzden karısık sebze ve yoğurlu prinçli çorba yapıyorum tarhana hiç denemedim daha

Back