Yeni Anne Olanlarr....

ya aynı anda gelmesi hani alttan çıkardı öle ydiyolardı ama anlamadım gitti bide havuç denicem soğuk ii geliyomuşş bakalım ne yapacak hiç uyumadık ya dünden beri gece de kötü geçtiiiiii gazdan daha zormuş yaaaa

cnm çok zor gerçektenn. ben küçük bi mendil ıslatıp
buzluğa atıyodum donunca ısırtıyodum onu. rahatlıyodu .bizde kaşıntı geçti ama hala diş yok.

gerçektenn çok zorr egemencimm allah seninde yardımcın olsunn benimm kızımda aynı durumdaa ama yemesii iyi allaha şükürr ama çokk huysuz olduu süreklii mızmızlanıyorr onun üstüne hasatada olduu bugün 2 iğnemizi oldukk yarınn son iğnee baçağındann vurdularr bayağı kan akdıı neden öyle oldu acaba çok ağladıı

ay kıyamam yawrum benim ya

çok üzülüyorum bebişler ağlayınca ya çok sawunmaszlar

ay keşke bizdede olmasa ne bilim çıkmasa falann.yada biraz ara verseee...bende deniyimmm onu havuç büyük geldi ağzına benim tutmam gerekiyorr

ya yaktı bzi şu dişler ful ağlıyooo hep eller ağızda yara oldu ya ağzıııı kafayı yemek üzereyimmmm

ağzına yara için ilaç alsan iyi olur.benimkide ilk dişini çıkartmadan önce pamukçuk vede boğaz enfeksiyonu oldu bir haftasonra diş çıkarttı.
ilk dişmi seninki?
genelde ilk diş hastalıkla gelirmiş.yani önünden hasta olurmuş.

ay kıyamam ekin ya.üff havalar kara biz kara bebekler kara yaaaa üf yani.edirnede okurken arkadaş gaza getirmişti kızıla boyamıştı beni ..annem yüzüme kapıyı kapamıştı eve geldiğim hafta tanımadı resmen babam git kendin ol dedi anında değiştirsdim saçları
ağlıyo yine ya ben hep sarıdım papatya suyu falan şimdi son 5 senedir gölgee

cnm ilk dişler alttan 2 üstten 2 gibi gözüküyor ama tam emin değilim üsttekilerden ama damakları çok kötü kabardııı

cnm sütüm var ama emmiyor belli damaklarınnı elledimm ben elledikçe hoşuna gidiyor serçe parmağımı verdim onu da ısırıyorr

cnm ilk dişler alttan 2 üstten 2 gibi gözüküyor ama tam emin değilim üsttekilerden ama damakları çok kötü kabardııı

canım muhtemelen altaki 2 ler çıkar ilk.tabi ikisi birden nadirdir yada ilk üstten çıkmasıda nadirdir.hem alt hemüst sürekli elleri giitiği için kızarmıştı tabi.benimoğlumun alttan bir çıktı sonra 1 ay kadar sonra diğeri hemen yanında çıktı.üstten bişey yok hala.ama bebeğinin başka birşeyide olabilir.bence ağzındaki yaralar önemli emiyormu peki seni..

benn içmiyorumm canımm gerçi benimm sütümm zatenn azz çocuğa geçmezz ama yinede gazlı içeceklerden uzak duruyorummm tenzilecimm çok hoşş çıkmışınn bende en kısa zamanda resmimi koyucamm.
saol hayatım
bekliyoruz seninde resmini
herkesi bekliyoruz

cnm ya emmiyor itiyor aslında ama önceden günde 10 kere kakiş yapardı düşün şimdi sadece bir yada 2 kere yapıyoo
çok üzülüyorum
dra mı götürsem drda yok kan yok idrar dicek şimdi ya

cnm sütüm var ama emmiyor belli damaklarınnı elledimm ben elledikçe hoşuna gidiyor serçe parmağımı verdim onu da ısırıyorr

eğer ağzındaki yaralar artarsa seni ememeyecektir lütfen bir an önce ilaçal.ağzındaki yaralar beyazmı.benimoğlum sırf bu yüzden memeden kesiliyordu nerdeyse zor ikna ettim.

ben hiç biz<man kendi saçımı kullanamadım açık kumralım ben her yaz saçımın bi kısmı sararır oyüzden gölgede karar kıldımmm hamilelkite bile yazın sarardım
kızıl bana yakışmadı araba farı gibi çıktı gözler

eğer ağzındaki yaralar artarsa seni ememeyecektir lütfen bir an önce ilaçal.ağzındaki yaralar beyazmı.benimoğlum sırf bu yüzden memeden kesiliyordu nerdeyse zor ikna ettim.

ya ciddimisin korktum şimdi ya ama gece emiyor neden ki acaba ama pamukçuk değil uyansın bidaha bakayım ama resmen diş ucu gibi deri yırtılır ya öle yani diş geliyor elleriyle yoluıyo ya kendinniii

her ay 1500 gr alan çocuk emen çocuk günde bıugün 1kere emdi oda 2 dk bile değil yaaaaa kilo vermese ii

kızlarr bayramda nereye gidiyorsunuzz bakıyimm ben annemee gidiyorumm çokk mutluyummmmm şu bayramlarıı çok seviyorummmmm

Back