Yeni Anne Olanlarr....

haklsın tatarcım yaaaaa ebebişlerimiz nasıl bizimki emmiyo hala yani acıkmıyor habire kusturyor emdiğini de iki diş birden geliyor uykusuz geceler başlıyor yineeeee

bizede dentiinox yazdı
almadım henüz
çok kısa süre rahatlattığını söylediler
deneyeceğiz artık

cnm herkafadan bi ses çıkıyor ben bi 4 aylık olsun kullanıucam çocuk kendini parçalıyo valla

selam arkadaşlar,bugün oğlumu 3 ay aşısını yaptırdık biraz huzursuz oldu şimdi uyudu meleğim..kilosu 8 kg olmuş boyuda 66 cm maşallah....esma ile bir çok şey yazılmış doğrumudur yanlışmıdır açıkcası fazla ilgilendirmiyor ama benim dikkattimi çeken bir zamanlar öğretim görevlisi yazıyordu sonra ise çalışmıyor yazıyordu...açıkcası ilginç gelmişti...neyse insanlar sadece kendilerini kandırırlar...

benimm kızımda bugün birden çok ateşlendi 39 derece ateşi vardıı çok korktumm hemen acile götürdümm yavrumun boğazlarıı kızarmışş grip olmuşş dişlerde gelmeye başlamışş hepsi üst üste geldi çok moralim bozulduu.şimdi ilaçlarını içirdimm ateşi düştü allaha şükürrr

geçmiş olsun cnm yaaaaaa iyileşiir merak etme bizimkide diş çıkarıyor 2 tane birden ve hala az emiyor ve kusuyorr

selam arkadaşlar,bugün oğlumu 3 ay aşısını yaptırdık biraz huzursuz oldu şimdi uyudu meleğim..kilosu 8 kg olmuş boyuda 66 cm maşallah....

Geçmiş olsun Esracım bizde 3.ay aşısını yeni yılın ilk haftası yaptırıcazkısmetse sen nerde yaptırıyosun aşılarını canım?
Maşallah boyu kilosuda gayet iyi, yanlızca anne sütümü alıyor

Çok geçmiş olsun canım kızına, şu an çok yaygın grip ve boğaz ağrısı.
Banada her gelen grip valla, demiyorlarki üfak çocuğu var, iyileşelim öyle gideriz, sinir oluyorum hasta hasta gelenlere.

zehracım nasılsın bebişlerimiz aynı hemen hemen çok fena oldu bizimki yaa hiç yanlız kalmak istemiyo devamlı başında durup konuşmamı istiyo bi cevap veriyo sorma aguu diyo ok değişik sesler çıkartıyo içime sokasım geliyo ama malesef çok hasta oldum 2 gündür gece ateşim 39 oluyo anlamadım gitti korkuyorum kereme geçecek diye

Geçmiş olsun canım,aynı şeyleri yaşıyoruz seninle canım,agu yapmalarına ölüyorum, bide konuşunca onaylarmış gibi ses çıkarmıyolarmı ölüyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…