Yeni Anne Olanlarr....

ben de 5 ocak 2011 de doğum yaptım, eskişehir devlet hastanesinde normal doğum oldu. hamileyken insan korkuyor normal doğumdan ama gerçekten korkulacak bir şey yok. Rabbim kolaylığını veriyor.
Hastaneden, doktorum Talat Demirkol'dan çok memnunum, Eskişehirli hamilelere tavsiye ederim.
Rabbim cümlemizin evlatlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

bende normal beklerken birden bebeğimin oynamaları yavaşladı boynuna kordon dolanmış normal doğumum 10 marttaydı ama 26 şubatta sezaryan doğum yaptım 38+1 günlük prensesim doğdu çok tatlı birşey :nazar::nazar::nazar:rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah

bebegın kakası yeşilse bebegın kemıgı kendıne batmıs derler yanı oturtmussunuz derlr
zorlamamak lazımmıs
bıde bebege kundak yapınca daha rahat uyuyo
buyuklerın stresıde bebekler geçiyo huzursuz olan bebek uyumuyor
sora aklıma gelenlerı yazayım yenı annelere
ben unı baby slak mendııl ve prıma kullandım neredeyse hıc pısık olmadı dıyebılırım
bırde gece altını acmadım sabaha kadar kalıyorkı gece gunduz ayrımını yapabılsın dıye bırde hazır mama hıc vermedım suanda hazır bıse vermıyorum ıcınde ne oldugunu bılmedıgımsey bebeklere vermemek lazım bence
bırde bebegı yıkayınce ısılıgı gecıyor ılk gunler içme suyuyla yıkanıyor cok hassas oluyor cıltlerı
aklıma gelenler bunlar

bende 26 mayısta anne oldum arkadaşlar...Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu ama cok zor gece cok ağlıyor altını ıslatasıya hemen ağlıyor sureklı emmek ısıyor göğüs uçlarım yara oldu emziremıyorum bılgısı olan varmı arkadaşlar?

canım ben de bebeğin geceleri uyumamasından çok korkuyorum altını açamdım demişsisn pişik olmadımı o kadar saat kalınca

ben ilk dogudugunda gece deıstırıyordum ama sonra gece degıstırme alısmasın dedıler doktor olan akrabamda aynı sekılde ogut verdı bende 3 yada 3. haftasından berı almıyorum gece altını 12 gıbı deıstırıyorum sonra sabah uyanınca ve artık alıstı gıbı gecelerı yapmıyor genellıkle

Allah bağışlasın arkadaşım,ben de 17 mayısta doğum yaptım.sabah çalar saati duymayan ben kızım daha ağlamadan bi sesiyle ayakta oluyorum Allah'ımız ne güzel bi denge yaratmış hamdolsun halimize

kızlar mrbbb yuce rabbım hepımızın yavrusunu korusunnnn

bu konuyu ılk actıgımdaa bebgımın daha ılkn gunlerı ıdı sımdı 4 bucuk yasında arda pasam bızde ıkıncı bebegımızı yapmaya karar verdıkkk :)) ınsallah onuda burdapaylasırımmmmmmmmmm

kızlar bu konuyu actıgımda oglum yenı dogmustu sımdı 4 bucuk yasında :) ve ıkıncı bebgıme hamıleyımm

MERHABA ARKADAŞLAR
1 haftalık taze anneyim geçen cuma doğurdum
spinal sezeryan oldum 38+2 de...
kızım çok ufak...2700 50 cm doğdu...1 haftada 3000 gr olmuş...
sütüm 3. gün geldi göğüs uçlarım yoktu ememiyordu yavrum makine aldık elektrikli onla sağıp veriyorum..biberon kullanmıyorum..silikon göğüs uçlarıyla tutturmaya çalışıyorum..bazen çekip süt getiriyor..
şu ara sorunum gazını çıkaramıyorum hiç...kendisi yapıyor alttan kıvrana kıvrana...
1 haftadır kilosu nedeniyle moralim bozuktu ama ne dersiniz zayıfmı sizce...her gören aayyy çok küçüükkk diyor sözde seviyor ama benim canım sıkılıyor...drun sölediğinden yarım kilo eksik doğdu...
gaz çıkartma konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum...bide süt verme konusunda..(2 saati geçirmemeye çalışıyorum ben) sürekli uyuyor sizce bu normalmi...22 saat uyuyor...
çok uzun yazdım galiba ilgilenirseniz sevinirim..bu arada bel ağrılarım var dikişlerim biraz acıyor geçmedi henüz...

merhaba bende nisan 18'de doğum yaptım oğlum prematüre doğdu ama maşallahı var iyi şu an

bizim kaka porblememiz var kızlar kabız değil ama yapamıyo ne yapmalıyım:(

MERHABA ARKADAŞLAR
1 haftalık taze anneyim geçen cuma doğurdum
spinal sezeryan oldum 38+2 de...
kızım çok ufak...2700 50 cm doğdu...1 haftada 3000 gr olmuş...
sütüm 3. gün geldi göğüs uçlarım yoktu ememiyordu yavrum makine aldık elektrikli onla sağıp veriyorum..biberon kullanmıyorum..silikon göğüs uçlarıyla tutturmaya çalışıyorum..bazen çekip süt getiriyor..
şu ara sorunum gazını çıkaramıyorum hiç...kendisi yapıyor alttan kıvrana kıvrana...
1 haftadır kilosu nedeniyle moralim bozuktu ama ne dersiniz zayıfmı sizce...her gören aayyy çok küçüükkk diyor sözde seviyor ama benim canım sıkılıyor...drun sölediğinden yarım kilo eksik doğdu...
gaz çıkartma konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum...bide süt verme konusunda..(2 saati geçirmemeye çalışıyorum ben) sürekli uyuyor sizce bu normalmi...22 saat uyuyor...
çok uzun yazdım galiba ilgilenirseniz sevinirim..bu arada bel ağrılarım var dikişlerim biraz acıyor geçmedi henüz...
öncelikle Allah bağışlasın.mayıs ayında ben de 38.haftada doğum yaptım.3.160 gr doğdu bebeğim.doğumdan sonra zaten kilo kaybı oluyor bebeklerde,şimdi 2 aylık olacak nerdeyse ama daha 4 kilo civarında, aylık kontrolde normal demişti dr.bence sen kilosunu kafana takma,çevredekilerin sözlerine de kulak asma stres sütünü etkilemesin.sık sık emzir bebeğini.birde çok sık uyuyorsa kontrol et sarılık olabilir,çünkü benim kızım da sarılık olmuştu çok sık uyuyordu emmeye dahi kalkmıyordu zorla uyandırıp emziriyordum,sık sık emzirdim Allah ın izniyle hastane de yatmadan atlattık.gaz için de benim kızımda kıvranmaya başlıyor o zaman anlıyor insan zaten gaz olduğunu.öyle yapmaya başlayınca yüz üstü ya yastığa koyuyorum yada kucağıma alıyorum daha rahat çıkarıyor.benim söyleyebileceklerim bu kadar şimdilik canm

ben de 22 haziran günü doğum yaptım söyle böyle derken 1 ay doldurduk nerdeyse zaman çok hızlı geçiyor bebekle... ilk günler çok bocaladık bebek bana ben bebeğe alışmaya çalışırken çok saatler beraber ağladık oğlumla çok şükür şimdi biraz daha iyiyiz en azından oğlumun neden ağladığını az cok anlıyorum artık böylece daha hızlı çözüyorum sıkıntısını... biraz gaz sorunumuz var onun dışında iiyiyiz evimiz mis gibi oğlum kokuyor cennet kokuyor Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın insallah....

slm anneler bana söylemediler yapmadım ebeğim hep ağlıyordu sürekli şimdi geçti artık kızım 6aylık oldu nerdeyse ama sizler yapın bebeğinizi yıkarken sırtına elinizin avuç ayasıyla masaj yapın sırtındaki siyah dikenlerin çıktığını göreceksiniz ve bebeğiniz çok güzel uyuyacak bilginiz olsun önemli

slm anneler bana söylemediler yapmadım ebeğim hep ağlıyordu sürekli şimdi geçti artık kızım 6aylık oldu nerdeyse ama sizler yapın bebeğinizi yıkarken sırtına elinizin avuç ayasıyla masaj yapın sırtındaki siyah dikenlerin çıktığını göreceksiniz ve bebeğiniz çok güzel uyuyacak bilginiz olsun önemli

sırtındaki siyah dikenler??

Back