- Konu Sahibi AnneyimBen
- #2.241
bende yeni doğum yaptım.Allah tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın İnşallah:79:
allah bağışlasın tontişimmm
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yeni doğum yaptım.Allah tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın İnşallah:79:
canım ben de bebeğin geceleri uyumamasından çok korkuyorum altını açamdım demişsisn pişik olmadımı o kadar saat kalınca
öncelikle Allah bağışlasın.mayıs ayında ben de 38.haftada doğum yaptım.3.160 gr doğdu bebeğim.doğumdan sonra zaten kilo kaybı oluyor bebeklerde,şimdi 2 aylık olacak nerdeyse ama daha 4 kilo civarında, aylık kontrolde normal demişti dr.bence sen kilosunu kafana takma,çevredekilerin sözlerine de kulak asma stres sütünü etkilemesin.sık sık emzir bebeğini.birde çok sık uyuyorsa kontrol et sarılık olabilir,çünkü benim kızım da sarılık olmuştu çok sık uyuyordu emmeye dahi kalkmıyordu zorla uyandırıp emziriyordum,sık sık emzirdim Allah ın izniyle hastane de yatmadan atlattık.gaz için de benim kızımda kıvranmaya başlıyor o zaman anlıyor insan zaten gaz olduğunu.öyle yapmaya başlayınca yüz üstü ya yastığa koyuyorum yada kucağıma alıyorum daha rahat çıkarıyor.benim söyleyebileceklerim bu kadar şimdilik canmMERHABA ARKADAŞLAR
1 haftalık taze anneyim geçen cuma doğurdum
spinal sezeryan oldum 38+2 de...
kızım çok ufak...2700 50 cm doğdu...1 haftada 3000 gr olmuş...
sütüm 3. gün geldi göğüs uçlarım yoktu ememiyordu yavrum makine aldık elektrikli onla sağıp veriyorum..biberon kullanmıyorum..silikon göğüs uçlarıyla tutturmaya çalışıyorum..bazen çekip süt getiriyor..
şu ara sorunum gazını çıkaramıyorum hiç...kendisi yapıyor alttan kıvrana kıvrana...
1 haftadır kilosu nedeniyle moralim bozuktu ama ne dersiniz zayıfmı sizce...her gören aayyy çok küçüükkk diyor sözde seviyor ama benim canım sıkılıyor...drun sölediğinden yarım kilo eksik doğdu...
gaz çıkartma konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum...bide süt verme konusunda..(2 saati geçirmemeye çalışıyorum ben) sürekli uyuyor sizce bu normalmi...22 saat uyuyor...
çok uzun yazdım galiba ilgilenirseniz sevinirim..bu arada bel ağrılarım var dikişlerim biraz acıyor geçmedi henüz...
slm anneler bana söylemediler yapmadım ebeğim hep ağlıyordu sürekli şimdi geçti artık kızım 6aylık oldu nerdeyse ama sizler yapın bebeğinizi yıkarken sırtına elinizin avuç ayasıyla masaj yapın sırtındaki siyah dikenlerin çıktığını göreceksiniz ve bebeğiniz çok güzel uyuyacak bilginiz olsun önemli