Yeni Anne Olanlarr....

dikkat edilmesi gereken bir durumda şu ki; hamile bayanlar çamaşır yıkarken çok dikkatli olmalı. Nasıl yani demeyin. Çamaşırları makineden çıkardıktan sonra seleyi karnına doğru destekleyerek taşımaya çalışan hamileler buna çok dikkat etsinler. bebeklerde kol ve ayak çıkmasına kadar bir çok tatsız duruma neden olabiliyor bu durum...

ha bir de hamileliğinizin ilk 3 ayında mutlak suretle radyasyonlu alanlardan çok uzak durun. Baz istasyonları, laptaplar ve de cep telefonları en önemli tehlike...

herkeze merhaba benimde 1oglum var 7 aylik:ecrin_bebek: dis cikariyo eyvahedigeldismileoyüzdende cok hasta oluyor atesi cok fazla cikiyor geceleri uyumuyor disleri kasiniyor sürekli buda beni cok korkutuyor ya saanki bisey olcak gibi korkutuyor beni .....
Bide Oglum artik sürünmeye basladi koltugun kenarlarindan tutup kalkiyor ve süreklide düsüyor:emir_bebek: kafasinin üstüne bisey olcak diye korkuyorum cok düsüyor hic biyerde durduramiyorum malesef bisey olmaz demi ilk anne oldugum icin neyapcagimi bilemiyorum cok zormus annelik onu anladim bisey olcak diye korkuyorummafoldumben

kızlar mrbb

bebıslerde ıyıdır ınsallahhhhhh
nur tanesı canım bebegım tam zor zamanları cunku ayaga kalkıyo dengesızlıkte duser bıyerı acır aman canım bu aylarda gecsın rahatlarsın baya bıı

selamlar. allah herkesin evladını korusun.
benim 35günlük bi kızım var. 2gundr uyku problemi çekiyoruz. gündüz -gece toplamda 1 saat uyumustur. 5dk bir emmek istiyo birde dıskısı yesildi. netten baktım sütümden dolayı oluyormus. ilk gelen sütü alıyormus hep ondanmıs.en son gelen yaglı sütü alması lazımmıs.ama mememin tamamını ememiyrki uyuyakalıyo hep anlamadım gitti. bi düzensizlik var. 40ından sonra gecer diyor herkes ama bilmiyorum. gaz srununu allahtan yasamıyoruz kendi cıkarıyo ama sürekli ıkınma halinde

canım allah bagıslasınn sutun yetıyomu bebege bebce sutun yetmuyo ac kaldıgı ıcın aglıyoo bı mama al dedne derım sutunun yanında o zaman uyursa aglamazsa ondan demek

canım allah bagıslasınn sutun yetıyomu bebege bebce sutun yetmuyo ac kaldıgı ıcın aglıyoo bı mama al dedne derım sutunun yanında o zaman uyursa aglamazsa ondan demek

amin canım hepimizinkini. benim kızım 10 gün küvezde kaldı erken oldugu için . orada mamayada alışmış sanırım eve geldik ilk zamanlar doymadıbende doktora sormadan takviye yaptım. acaba bi sorun olurmu bilemiyorum. ama çok değil günde 2 kez filan veriyorum mama. diğer zamanlar emiyo. ama sanırım yetmiyo dediğin gibi. uyuyakalmasa aslında tam anlamıyla doyucak ama uyandıramıyorum bi türlü. yerine yatırınca bi kac dk sonra uyanıyo. anne sütütnde uyku hapı görevi görürmüş öyle okumulştum. ne yaparsanız yapın uyutmayın beslenme anında diyor uzmanlar ama :)) cadı kızım uyuyor. ama mama verirken bu sorunu yaşamıyoruz.:bbo:

amin canım hepimizinkini. benim kızım 10 gün küvezde kaldı erken oldugu için . orada mamayada alışmış sanırım eve geldik ilk zamanlar doymadıbende doktora sormadan takviye yaptım. acaba bi sorun olurmu bilemiyorum. ama çok değil günde 2 kez filan veriyorum mama. diğer zamanlar emiyo. ama sanırım yetmiyo dediğin gibi. uyuyakalmasa aslında tam anlamıyla doyucak ama uyandıramıyorum bi türlü. yerine yatırınca bi kac dk sonra uyanıyo. anne sütütnde uyku hapı görevi görürmüş öyle okumulştum. ne yaparsanız yapın uyutmayın beslenme anında diyor uzmanlar ama :)) cadı kızım uyuyor. ama mama verirken bu sorunu yaşamıyoruz.:bbo:

Aynı problem bizde de var sheida. Bu memede uyku işinden nasıl kurtulucaz bilemiyorum.:(mafoldumben .Benim oğlum da 3 aylık karnını tam doyurmadan memede uyur. İlk günler bende sütümü sağıp vermiştim sarılık olmasın diye. Doktoru az emdiği için sanırım kilosunu yetersiz bulduğundan mama takviyesi yapın. Vakit kaybetmeyin hemen biberonla besleyin demişti. Biz de öyle yaptık. Biberona alıştığı için mi memeyi az emiyor acaba, uyuyor hemen. Ben de Sütümü elektrikli pompayla sağıp veriyorum. Maksat anne sütü alsın diye. O zaman uyumuyor. Biberonla gözleri açık cork cork emiyor valla :ecrin_bebek:

bende yeni anneyim benimki ilk değil gerçi ama
oğlum 4 aylık cok tatlı 2 yasındada kızım var bu süper ikili beni delirtiyor..

Bu uyuma isi bizdede son bi haftadir var bende annesutu ile besliyorum melegimi biz 36 gunluk olduk.bende sagip biberonla veriyorum arkasindanda beni emziriyorum ennazindan mememi unutmamis oluyo ve nekadar ictiginide bilmis oluyorum

Son düzenleme:
bende tam da günümde muayeneye gittim suyun azalmış dediler acil hastaneye yatış yaptım sancım ve açılma olmadı 2 gün sunni sancı verdiler olmadı, sezeryanla doğum yaptım bebeğim 3 günlük şimdi

bende tam da günümde muayeneye gittim suyun azalmış dediler acil hastaneye yatış yaptım sancım ve açılma olmadı 2 gün sunni sancı verdiler olmadı, sezeryanla doğum yaptım bebeğim 3 günlük şimdi

2 gün suni sancıyı nasıl çektin :53: bende 2 ay önce suni sancıyla doğum yaptım çok kötüydü :59:

Back