- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #2.221
canım allah bagıslasınn sutun yetıyomu bebege bebce sutun yetmuyo ac kaldıgı ıcın aglıyoo bı mama al dedne derım sutunun yanında o zaman uyursa aglamazsa ondan demek
amin canım hepimizinkini. benim kızım 10 gün küvezde kaldı erken oldugu için . orada mamayada alışmış sanırım eve geldik ilk zamanlar doymadıbende doktora sormadan takviye yaptım. acaba bi sorun olurmu bilemiyorum. ama çok değil günde 2 kez filan veriyorum mama. diğer zamanlar emiyo. ama sanırım yetmiyo dediğin gibi. uyuyakalmasa aslında tam anlamıyla doyucak ama uyandıramıyorum bi türlü. yerine yatırınca bi kac dk sonra uyanıyo. anne sütütnde uyku hapı görevi görürmüş öyle okumulştum. ne yaparsanız yapın uyutmayın beslenme anında diyor uzmanlar ama :)) cadı kızım uyuyor. ama mama verirken bu sorunu yaşamıyoruz.:bbo:
kasıntıda benı delı edıyordu ayak tabanlarım kasımaktan su topladı nerdeyse... dogumdan bır muddet sonra hıç ilaç almadan geçtı...
bende yeni doğum yaptım.Allah tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın İnşallah:79:
bende tam da günümde muayeneye gittim suyun azalmış dediler acil hastaneye yatış yaptım sancım ve açılma olmadı 2 gün sunni sancı verdiler olmadı, sezeryanla doğum yaptım bebeğim 3 günlük şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?