Yeni Anne Olanlarr....

Valla Anlayamadim Cnm Kaka Da Yapti Ama
Sanirim Dişte Dolayi şimdi Yatirdim Kaşiyicisini Buzluğa Koymuştu Sulu Kismi Donuya Ya 2 Dk Vakit Geçiriyo Onla Gelde Yakma şimdi B
I Tanee
Belim Koptuuu

Ay şimdidew Yattiği Yerden Siritiyo Az Kaldiiii Gelince Dişari çikarsin Beni Yoksa Fittiracağimm
Bi Burger King Ii Gider
Yikadim Ama Napimm

Selam artık bende yeni, yepyeni, tazecik, delirmek üzere olan bir anneyim. Yazdıklarınızı okumak beni biraz rahatlattı, demek ki tek değilmişim dedim. Size soracak çok şeyim olacak (keşke olmasa ama, olmadan olmaz herhalde) tabi vakit bulabilirsem, görüşmek üzere.

canım taze anne nasılsınnn minik prenses nasılll öp annesi yerimee

Benimki Kocaman Oldiu Gibi Geliyo Artik Taşimakta Zorlaniyorum Bugünde çok Huysuzdu Bu Gece Nöbet Var Sanirim
Ii Greceler Herkese çok Yorgunum Bugün
Gönlüm Yorgun.o Ihh Ihh Ihladikça Benim Gönlüm Yoruldu

arkadaşlar eşiminde benimde soğuk algınlığı ile başı derte tam eşim iyileşiyo derken bende hasta oluyorum okadar dikkat etmeme rağmen.bebişe geçecek diye korkuyorum ne yapmam lazım yardım edin bebeşim daha 59 günlük.

benden geçmişti bebeğime dr söylediği öpmemeye çalısın ve maskeyle yaklaşın emzirebilirsin kesinlikle maskesiz yaklaşma solunum yolu hastalığı nefes yolu ile geçiyo bide sürekli eller yıkanacak çok geçmiş olsun

heheheh
uyaecemiz gusel gecti
ama yanıma yatırdım
babayı da salona gonderdik (

eyvah eyvah bi alışırsa varya eşinle yatmayı unut sen benim mesai arkadaşımın 12-13 aylık oğlu fena alışmış şimdi yatağında yatmıyor ya annesiyle yatacak ya babasıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…