Yeni Anne Olanlarr....

kızlar slm
benim 54 günlük bebegim var.ikinciye idrara yolu enfeksıyonuna yakalanıyor,bırıncıde 15 gunluktu,ilaç kullandık gectı derken grıp oldu,sonrasında yıne 47 gunlukken ıdrar yolu enfeksıyonu olmuş
çok az emıyor ve kusuyor
az uyuyor,ve hep huzursuz kızlar ne yapıcam ya ilaç kullanyruz ama endışelıyım bende su an grıp oldum off ya

geçmiş olsun cnm drunu dinleyeceksin yapacak bişey yok başka kendinede dikkat ett
yada başka bi dra götürr

kızlar slm
benim 54 günlük bebegim var.ikinciye idrara yolu enfeksıyonuna yakalanıyor,bırıncıde 15 gunluktu,ilaç kullandık gectı derken grıp oldu,sonrasında yıne 47 gunlukken ıdrar yolu enfeksıyonu olmuş
çok az emıyor ve kusuyor
az uyuyor,ve hep huzursuz kızlar ne yapıcam ya ilaç kullanyruz ama endışelıyım bende su an grıp oldum off ya
çok üzüldüm
geçmiş olsun

gececek sabırlı ol sadece

bu arada dikkatimi çekti kimse yazmıyor artık bu topiğe
herkes 1yaş altı topiğinde
hayrola

:roflol:ben burayı seviyorum ya hemde çok ilk göz ağrım burasııı
buranın nöbetini tutucam ben

sıkı tut kaçmasınn:roflol:bende burayı seviyorum ama öbür taraftada güzel paylaşımlar oluyor iki tarafada takılıyorumm.yağmıur nasıl olduu benim kızda burnu çeşme gibi akıyor yarın dr götürücem artı kabızz oldu birde diş çıkacak yine hepsi üst üste geldi of offffffffff:1no2:

iyi gecelerr kızlarrrrrrrrrrrr bebişlerde tatlı uykularrrr bu gece bana uyku yok gibi görünüyorrrrrrrrr

biz 3 gündür uykusuzduk inliyodu benimki nazara geldi hastanede okudum uyuyor şimdi yavrum ii gecelerrrrr

Kizlar Günaydinnnn Siteye Giremiyorum Mesajlarima Bakamiyorum Ve Sizlere Cevap Yazamiyorum Bakalim Gelecekmi Bu Cevabim

kızlar nasılsınız kızımı doktora götürdüm boğazı balgam dolmuş balgamı atamadığı içinde öksürük yapıyormuş yine ilaç yazdı neyse kötü bişey yokmuş bunada şükürrr

kızlar nasılsınız kızımı doktora götürdüm boğazı balgam dolmuş balgamı atamadığı içinde öksürük yapıyormuş yine ilaç yazdı neyse kötü bişey yokmuş bunada şükürrr

saol cnm iyiyiz
sekrol mu yazdı
balgama dikkat etmek lazım,ciğerlere inmeden atılması gerekiyormuş
sana daha önce de yazmıştım,belki görmedin,öksürük balgamlı ise sekrol weriyor doktor kuru öksürük ise peditus
çok geçmiş olsun minnoşa

sekrol vermedi canım ibufen mukotik birde antibiyotik verdi macrol peditus var dedim onu verme dedi neden diye sordum boşver kullanma dedi şu dr bi alem oluyorlar bazen biri farklı diyor biri farklı

petitus balgam söktürmüyo ondan demiştir
ibufen de ateşte düşürücü özelliği war
ya dr dan dr a fark war tabi
reprezantlarda etkiliyor tabi doktorları,ilacımı satın die baskı yapılar rüşwetler felan :)

slm kızlar yağmurun ıhhları geçti
ama hala yapışık geziyoruz evde
şükür iiz yanii herkes iidir umarımmm

Back