Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki.iş olur , ya yıkayıp ütüleyin ki bence erken biraz daha bekleyip yapsanız da olurGünaydın kk hanımları hamileliğim tam 5ay bebeğim için kıyafet alışverişini tamamladık yıkamadan sadece ütülemek olurmu sizce 4ay boyunca dolapta bekleticem uygun olurmu sizce
Yani açıkçası şöyle düşündüm ütüleyince yıkamaya gerek varmı o sıcaklıkla diye düşündüm bide 4ay dolapta beklicek zatenOlmaz tabi kiKullanıma yakın yıkayıp hazırlamanız lazım. Tekstil tozu çok fazla oluyor zaten pamuklu ürünler olduğu için.
O kadar tozlu ortamda dikiliyor ki anlatamam. Ben bebek magazasında calıştım yeni ürün gelince paketten açarken cam ve lake tezgahlar 1 parmak toz oluyodu. Giydirilmez çocuğa öyle. Bekleyin giyeceği zaman yikayın 4 ay bekleyeceğine dolapta.Yani açıkçası şöyle düşündüm ütüleyince yıkamaya gerek varmı o sıcaklıkla diye düşündüm bide 4ay dolapta beklicek zaten
Haklısınız çok teşekkür ederimO kadar tozlu ortamda dikiliyor ki anlatamam. Ben bebek magazasında calıştım yeni ürün gelince paketten açarken cam ve lake tezgahlar 1 parmak toz oluyodu. Giydirilmez çocuğa öyle. Bekleyin giyeceği zaman yikayın 4 ay bekleyeceğine dolapta.
olmaz bence yıkayıp koyun ya da kullanmaya yakın yıkayıp koyun:)Günaydın kk hanımları hamileliğim tam 5ay bebeğim için kıyafet alışverişini tamamladık yıkamadan sadece ütülemek olurmu sizce 4ay boyunca dolapta bekleticem uygun olurmu sizce
Eskiden bukadar fabrikalasmada yoktu alirdilar 5 metre bez bebeğin kıyafeti de ondan kundagida ondan bezide ondan yapılırdıAnnem bana
Eskiden yeni elbise yikama yoktu buda yeni nesil seyisi demisti
Haha haklisin ama Okadar eskiden bahsetmiyorum 20 yil once gayette hazir kiyafet aliyodu annemEskiden bukadar fabrikalasmada yoktu alirdilar 5 metre bez bebeğin kıyafeti de ondan kundagida ondan bezide ondan yapılırdı![]()
Olsun yinede bugünün zararli teknolojisi o zaman yoktu diyelimHaha haklisin ama Okadar eskiden bahsetmiyorum 20 yil once gayette hazir kiyafet aliyodu annem![]()
Ben yikamistim zatendeOlsun yinede bugünün zararli teknolojisi o zaman yoktu diyelimyıkamak şart
Eskiden o yeni kıyafetlerin dikim aşamalarını görmüyorduk. Adı hazır giyim ama o hazır giyime hazır olana kadar kaç tane el değiyor, yerlerde geziyor o kıyafetler. Bunları bile bile alır almaz giymeyi midesi kaldırmaz insanınAnnem bana
Eskiden yeni elbise yikama yoktu buda yeni nesil seyisi demisti
Yıkamadan mı giydireceksiniz?Yani açıkçası şöyle düşündüm ütüleyince yıkamaya gerek varmı o sıcaklıkla diye düşündüm bide 4ay dolapta beklicek zaten
Günaydın kk hanımları hamileliğim tam 5ay bebeğim için kıyafet alışverişini tamamladık yıkamadan sadece ütülemek olurmu sizce 4ay boyunca dolapta bekleticem uygun olurmu sizce
İsterseniz dört ay değil dört yıl bekletin olur mu hiç öyle şey. Bir silkeleyin çıkan tozu ipliği pisliği görün. Yıkamadan ütülense ne olur ütülenmese ne olur. Yenidoğan bebek kıyafetlerini ben iki kez yıkamıştım çünkü bir yıkamadan sonra da çok fazla toz çıkmıştı. Yedinci ayınıza gelince tüm etiketlerini çıkarıp terslerini çevirip uzun programda bebek deterjanıyla yıkayın.kuruyunca kontrol edin hala toz çıkarıyorsa bir daha yıkayın,güzelce ütüleyip yerleştirin.Günaydın kk hanımları hamileliğim tam 5ay bebeğim için kıyafet alışverişini tamamladık yıkamadan sadece ütülemek olurmu sizce 4ay boyunca dolapta bekleticem uygun olurmu sizce
Dimi nasıl çalışmasınBen yikamistim zatende
Annem oyle demisti bana
E bende hamileligin verdigi yorgunluk bitkinlik uykusuzluktan hi evet demistim ama makine 1939303 kez calisti![]()