Doğuma Hazırlık Yeni alınan bebek kıyafetleri yıkamadan ütülemek ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ebrar24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
82
-57
1
Günaydın kk hanımları hamileliğim tam 5ay bebeğim için kıyafet alışverişini tamamladık yıkamadan sadece ütülemek olurmu sizce 4ay boyunca dolapta bekleticem uygun olurmu sizce

Yani açıkçası şöyle düşündüm ütüleyince yıkamaya gerek varmı o sıcaklıkla diye düşündüm bide 4ay dolapta beklicek zaten
O kadar tozlu ortamda dikiliyor ki anlatamam. Ben bebek magazasında calıştım yeni ürün gelince paketten açarken cam ve lake tezgahlar 1 parmak toz oluyodu. Giydirilmez çocuğa öyle. Bekleyin giyeceği zaman yikayın 4 ay bekleyeceğine dolapta.

O kadar tozlu ortamda dikiliyor ki anlatamam. Ben bebek magazasında calıştım yeni ürün gelince paketten açarken cam ve lake tezgahlar 1 parmak toz oluyodu. Giydirilmez çocuğa öyle. Bekleyin giyeceği zaman yikayın 4 ay bekleyeceğine dolapta.
Haklısınız çok teşekkür ederim

Günaydın kk hanımları hamileliğim tam 5ay bebeğim için kıyafet alışverişini tamamladık yıkamadan sadece ütülemek olurmu sizce 4ay boyunca dolapta bekleticem uygun olurmu sizce
olmaz bence yıkayıp koyun ya da kullanmaya yakın yıkayıp koyun:)

Olsun yinede bugünün zararli teknolojisi o zaman yoktu diyelim 🤣🤣 yıkamak şart
Ben yikamistim zatende
Annem oyle demisti bana
E bende hamileligin verdigi yorgunluk bitkinlik uykusuzluktan hi evet demistim ama makine 1939303 kez calisti 😂

Annem bana
Eskiden yeni elbise yikama yoktu buda yeni nesil seyisi demisti
Eskiden o yeni kıyafetlerin dikim aşamalarını görmüyorduk. Adı hazır giyim ama o hazır giyime hazır olana kadar kaç tane el değiyor, yerlerde geziyor o kıyafetler. Bunları bile bile alır almaz giymeyi midesi kaldırmaz insanın

Yani açıkçası şöyle düşündüm ütüleyince yıkamaya gerek varmı o sıcaklıkla diye düşündüm bide 4ay dolapta beklicek zaten
Yıkamadan mı giydireceksiniz?
Yıkayıp ütüleyin
Yıkanıp ütülenmiş kıyafetin 4 ay dolapta beklemesinde ne sakınca varki? Eğer bulunduğu dolap içi kirli değilse, bekleyince bakteri üretmez

Hem 4 ay sonra doğuma yakın daha zor olur sizin için. aldıkça yıkayın, ütüleyin kaldırın, Kullanmaya hazır olurlar

Dogum yaklasinca cok da agirlasmadan yikayip utulersiniz.
Simdiden olmaz.
2 3 ay dolapta bekleyen giyilmemis kiyafeti ben bile giymem tekrar yikarim miss koksun diye.
Heleki bebege, hic yikanmamis seyi 4 ay bekletip giydirmek 🤷‍♀️

İsterseniz dört ay değil dört yıl bekletin olur mu hiç öyle şey. Bir silkeleyin çıkan tozu ipliği pisliği görün. Yıkamadan ütülense ne olur ütülenmese ne olur. Yenidoğan bebek kıyafetlerini ben iki kez yıkamıştım çünkü bir yıkamadan sonra da çok fazla toz çıkmıştı. Yedinci ayınıza gelince tüm etiketlerini çıkarıp terslerini çevirip uzun programda bebek deterjanıyla yıkayın.kuruyunca kontrol edin hala toz çıkarıyorsa bir daha yıkayın,güzelce ütüleyip yerleştirin.

Ben yikamistim zatende
Annem oyle demisti bana
E bende hamileligin verdigi yorgunluk bitkinlik uykusuzluktan hi evet demistim ama makine 1939303 kez calisti 😂
Dimi nasıl çalışmasın 😀😀 ah anneler hemen her konuda eskiyle kiyaslama yapiyor ki muhtemelen bizde öyle olacaz 🌸🌸🌸

Back
X