Yeni Acemiler Buraya

ya kızlar bende yarın erkek arkadsımın ablasına gidicm sevgilimn sogum günü için süpriz hazırladık da pasta yanına kurabiye tarzı birsey yapmak istiyrm birseylr tavsiye edebilirmisinz.biraz üzgünsünüz galiba ama kafama takılıyo sıkılarak rica ediyrm

elmli kurabiye yap çok güzel olur hoş güzel biliyormusun bilmiyorsan sana yazayım tarifini

valla kızlar sabrediyorum bakalım yarın neler olacak babamıda bi devreye sokayım..erkek arkadaşım isyanlarda bırakmam seni yeter artık abin saçmalıyo diyeee bilmiyorum nolack sonumz.

sen elmali yap ben gecen hafta eşime işe götürsün diye yaptım çok beğenilmiş elmalı daha güzel

yengemle aramız benden kaynaklanmıyo abim bana çok düşkndü bi zamnlar...bende dik kafalıyım hiçbiseyi içimde tutamam pat diye söylerim sen bunu çok şımartıyosn dedi beraber otururkn gelip bi bahaneyle beni kldırıp yanına oturdu zaten bi süre sonra da istediği oldu eskisi gibi olamadk bizde

tmm tarifi ne elmalının ben 2çesşit yapmayı düsünmüştüm seviyrm hamur işiyle ugrasmasını bu ara vizeler baslıyo ugrastırıcı birsey olmasın die böyle un kurabiyesi gibi pratik tarfi sectim aslında:)

yani çok kıskanç aşırı benden bile kıskanıyodu ve aşırı bencil ne temzlk ne yemek yapmaktan hoşlanır ne misafir isterr bencilin teki bende artık onu istemiyorum

bak canım bir margarin bir çay bardaği sıvı yağ bir çay bardağı yoğur kabarma tozu aldığı kadar un koy yoğur pürüssüz bir hamur olana kadar un kat yoğur hamuru böyle başka birşey yok tamam sonra biraz beklesin sen bu arada 4 tane elmayi soy rendele 4 kaşık toz şeker at kaynasın kapat sadece bir defa kaynasın kapat içine ceviz koy biraz soğusun hamurunu al istersen ikiye böy bir kat alta araya hazırladığın içi koy diğer parcaylada kapat yada turta gibi yap ben öyle yapıyom hamurun 3 de birini alıyorum diğerini alta tepsiye göre acıp koyuyorum arayada içini üstünede şerit halinde hali turta gibi kare kare acıp kesip koyuyorum hiç uğraştırıcı değil tatınada diyecek yok baklava gibi mukemmel oluyor bence yap

yengemle aramız benden kaynaklanmıyo abim bana çok düşkndü bi zamnlar...bende dik kafalıyım hiçbiseyi içimde tutamam pat diye söylerim sen bunu çok şımartıyosn dedi beraber otururkn gelip bi bahaneyle beni kldırıp yanına oturdu zaten bi süre sonra da istediği oldu eskisi gibi olamadk bizde

bazen bn de kıskanıyrm erkek arkdsım ablasıyla uyudugu zmn fln aslında daha çok onunla yattıgında msj fln atamıymus rahtsz oluyms ablası buna sinir oluyrm fakat sadece içimde kalır yansıtmam simdilik hiç problemimiz yok ölçüyü erkek ayarlaması lazm bn isterim kardesini sevsin anlassın.olayı çekememezlik haline getirmesi kırması yanlıs abini seviyorsa ailesini de sevip ii olması lazım yani bnce

bak canım bir margarin bir çay bardaği sıvı yağ bir çay bardağı yoğur kabarma tozu aldığı kadar un koy yoğur pürüssüz bir hamur olana kadar un kat yoğur hamuru böyle başka birşey yok tamam sonra biraz beklesin sen bu arada 4 tane elmayi soy rendele 4 kaşık toz şeker at kaynasın kapat sadece bir defa kaynasın kapat içine ceviz koy biraz soğusun hamurunu al istersen ikiye böy bir kat alta araya hazırladığın içi koy diğer parcaylada kapat yada turta gibi yap ben öyle yapıyom hamurun 3 de birini alıyorum diğerini alta tepsiye göre acıp koyuyorum arayada içini üstünede şerit halinde hali turta gibi kare kare acıp kesip koyuyorum hiç uğraştırıcı değil tatınada diyecek yok baklava gibi mukemmel oluyor bence yap

tarifi görünce hatırladım bnde turta gibi yapmıstım evet cok lezzetli oluyoo xanım cekti simdi:)

bende öyle düşünüyorum ama o farklı bi insan sevmedğim bi insanla görüşmek zorunda değilim diyo biz gittiğimzde odasına kapanıyo buraya geldiğindede öyle bzde soğuduk artık ama bunu bile bile de onun yanına gitmk eşeklik olur

hamuru tepsinin tamamınamı acıyosun bn tek tek yapmıstım kurabiyeleri parca parca

bende öyle düşünüyorum ama o farklı bi insan sevmedğim bi insanla görüşmek zorunda değilim diyo biz gittiğimzde odasına kapanıyo buraya geldiğindede öyle bzde soğuduk artık ama bunu bile bile de onun yanına gitmk eşeklik olur

ay ne biçim bi insan bu yok artık be abinde çok düsüncesizmiş karısıa laf geciremiyomu nasıl izin veriyo siz gittiginizde odasına kapanmasına falan bir set söyliim mi is abinde bitiyo onun arayı bulması lzaım istese sana nasıl emir veriyosa onu da bi şekilde muma cevirir yani

X