- 4 Aralık 2009
- 1.726
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar allah yardımcınız olsun ooohhh ben asker yolu beklemedim askımı askere gonderdim ama beklemedim sonrada evlendik ne guzel dimi
orası işin şakası tabi gelen teklifer geri çevirince hayırlısı bakalımbuuruz heralde sende küçükmüşün be canım b
dilaycım eylülün kardeşi normal gitmiş 15 ay tatlım nasıl 12 ay biliyosn nsaıl plan yapıyonz siizzz ohaoldumsmile
Allah yardimcın olsun canım şimdiden
eşim özel bi şirkette çalışıyo canım açık öğretim okuduğu için kısa dönem yapıcak inşallah
kızlar uykum geldi ben cıkıyom hadi iyi geceler opuldunuz mucuk mucukopuyorumnanaktan
severek mi evlendin peki hayırlı tezkereler inş kolay geçer canım gideceği yerde
eşim özel bi şirkette çalışıyo canım açık öğretim okuduğu için kısa dönem yapıcak inşallah
Ayy kızlarr yaa ben 12 ay yada 15 ay neyse o kadar mı bekleyecem offff geçer miiibilmiyorumkismile
Sizinkiler yine 6 ay
kızlar uykum geldi ben cıkıyom hadi iyi geceler opuldunuz mucuk mucukopuyorumnanaktan
benim uykum geldi kızlar yarın kardeşimi okula gönderecem erkenden iyi geceler size
valla dilaycım öyle görünüyoo :teselli: ama bekledikten sonra ay farketmez ki ya
Geçer canım hiç merak etme önemli olan hayırlısıyla gelip gitmesi
valla dilaycım öyle görünüyoo :teselli: ama bekledikten sonra ay farketmez ki ya